MónTerrassa
Cecot orienta laboralment refugiats ucraïnesos a Terrassa

La patronal Cecot han dut a terme una sessió informativa sobre recursos laborals a refugiats ucraïnesos a Terrassa, per tal d’ajudar-los i orientar-los laboralment. La sessió, que ha anat a càrrec de tècnics d’orientació laboral de la patronal, s’ha dut a terme dins el Pla de Reinserció Ciutadana de Terrassa.

Durant la sessió, que ha tingut lloc a l’Escola Municipal La Llar, l’equip de tècnics han explicat els recursos amb què compta la patronal catalana per a la inserció laboral d’aquest col·lectiu de persones, així com han ofert la possibilitat de concertar una cita individual amb elles per resoldre dubtes sobre el mercat laboral espanyol i l’elaboració del currículum professional.

“Des de la Cecot, estem informant i animant a les empreses del nostre entorn a que s’interessin per la contractació d’aquestes persones perquè en la majoria de casos ens trobem amb currículums molt interessants tenint en compte les necessitats del nostre mercat de treball actual”, explica Pere Ejarque, responsable d’orientació laboral de la Cecot.

Les empreses interessades en perfils provinents d’Ucraïna, poden adreçar-se directament a l’adreça electrònica personaitreball@cecot.org de l’assessoria de persona i treball de la Cecot o bé trucant al telèfon de l’entitat, el 937 36 11 00.

Aquest acte s’afegeix a la tasca que des de l’Ajuntament de Terrassa s’està fent per donar resposta als ciutadans provinents d’Ucraïna davant l’invassió que ha sofert aquest país per part de la Federació Rússia.

Més d’11.000 euros per “Solidaritat amb Ucraïna”

A part d’orientar laboralment a refugiats, la patronal Cecot també va impulsar la campanya “Solidaritat amb Ucraïna” el passat mes de març, que va aconseguir recaptar en tres setmanes 11.000 euros.

El diners recaptats van anar destinats a la ONG FarmaMundi pel subministrament de material mèdic i sanitari a la població ucraïnesa. La patronal va fer efectiva la formalització del lliurament de les donacions a FarmaMundi a mitjans d’abril, a través d’una reunió de coordinació entre el president de la ONG, Ricard Troiano, una delegació de CercleMón, amb Santi Ventalló, i el secretari general de la Cecot, Oriol Alba.

Nou comentari

Comparteix