MónTerrassa
Cecot defineix com a “discret” el tret de sortida de les rebaixes
  • CA

La Cecot considera que les vendes de l’arrencada de les rebaixes han estat discretes, tot i l’afluència als eixos comercials, coincidint amb el tret de sortida en dissabte i les vacances nadalenques.

Aquest fet ha estat motivat per una campanya de Nadal més llarga de l’habitual, marcada per la incorporació del Black Friday i el gran creixement de vendes per internet, així com les ofertes que s’han produït just abans de Reis.

Amb la necessitat de vendre de les botigues, ha proliferat l’aparició durant tot l’any de diverses campanyes de descomptes que han desvirtuat les rebaixes clàssiques. “Aquesta tendència, positiva per als consumidors, no té perquè ser-ho per als comerços, ja que, tot i que les vendes puguin incrementar-se perquè hi ha més consum, els marges es veuen fortament reduïts per l’ajust dels preus”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ulleres a gener 09, 2017 | 16:03
    ulleres gener 09, 2017 | 16:03
    discretes? doncs en algunes botigues no podies ni respirar. Suposo que els senyors de la Cecot no en tenen mai prou de que la gent gasti, però renoi, jo només reso per veure quan s'acaben aquestes rebaixes. Unes rebaixes que no ho són pas, fins i tot en alguns casos el mateix producte s'ha encarit! també s'hauria de parlar de la barra d'aquests comerciants...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa