Enguany, 150 persones derivades des de l’Oficina de Treball de la Generalitat a Terrassa (OTG) es beneficiaran del conveni de col·laboració entre la Fundació Cecot Persona i Treball i el Servei d’Ocupació de Catalunya per a la seva inserció laboral. La Fundació Cecot Persona i Treball, agència de col·locació i empresa de recol·locació autoritzada, ha estat seleccionada per tercer exercici consecutiu com a col·laboradora de l’Administració catalana per dur a terme el projecte d’agències de col·locació.

El col·lectiu de beneficiaris està conformat per persones aturades entre 30 i 59 anys, amb un mínim de 3 mesos des de la seva inscripció com a desocupades –n’hi ha que hi estan inscrites de fa més de 24 mesos– i de la ciutat de Terrassa.

El projecte s’estructura, bàsicament, en dos eixos. D’una banda, en l’adscripció de les persones aturades a l’entitat de la Cecot –adscripció que inclou una entrevista d’acollida i diferents accions de millora del perfil professional del demandant d’ocupació– i, d’una altra, en la inserció laboral. Així, les accions que durà a terme la Fundació Cecot Persona i Treball es concreten en: prospecció d’empreses per a la captació d’ofertes de feina; valoració dels perfils professionals, aptituds, coneixements i qualificació professional de les persones ateses; seguiment de les candidatures proposades a les empreses; preparació de les entrevistes laborals amb els demandants d’ocupació; i reforç de la intermediació laboral de les persones beneficiàries.

Nou comentari