MónTerrassa
CCOO Vallès Occidental satisfet amb el Pacte Nacional per la Indústria
  • CA

En la primera reunió del Consell Nacional de CCOO del Vallès Occidental – Catalunya Central del mandat, s’ha valorat el Pacte nacional per a la indústria. Pel sindicat aquest és un pacte “necessari” i que arriba amb 116 mesures i amb dotació pressupostària. El fet que l’economia de les nostres comarques “se sustenta, principalment, en el sector industrial” consideren que la signatura del pacte és “una molt bona notícia per al territori”. En el cas concret del Vallès Occidental, l’informe recull que el consens i les estratègies ajudaran a reforçar el pacte per a la segona reindustralització.

Davant de les diferents propostes i processos de municipalització o remunicipalització, CCOO se situa en el que anomena “la suma de drets: el dret a la gestió pública i els dret de les plantilles afectades a l’estabilitat de l’ocupació i el manteniment de les condicions laborals”.

El secretari general, Enrique Rodríguez, també va recordar el posicionament de CCOO en la defensa del dret a decidir del poble de Catalunya, l’exigència de respecte a la Generalitat de Catalunya i la salvaguarda jurídica de les accions dels treballadors i les treballadores públics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa