MónTerrassa
CCOO satisfeta pel manteniment de tota la plantilla de Mina de Terrassa

CCOO ha emès un comunicat en què felicita “tots els agents que han participat en el procés de reversió del servei públic de l’aigua de Terrassa i que ha garantit el manteniment de tots els llocs de treball”. El sindicat considera que després de quatre anys de contactes entre totes les parts, ha estat “un èxit i un model de reversió pel país, on totes les parts han sortit satisfetes i el servei públic essencial de l’aigua no es veurà afectat”. Comissions posa en valor els acords assolit per garantir tots els llocs de treball i també les condicions futures dels tres col·lectius alhora que “la gran feina de diàleg i transparència del Consistori” en aquest procés.

La plantilla de l’antiga Mina, que subministrava aigua al municipi fins diumenge passat ha quedat dividida en tres blocs:

1.- Hi ha hagut personal que s’ha quedat a Mina, prestant serveis a altres municipis i altres feines del grup empresarial.

2.- La gran majoria de la plantilla ha passat subrogada, via l’article 44 de l’Estatut dels Treballadors, reforçat per l’article 53 del conveni estatal de l’aigua a la nova empresa TAIGUA.

3.- Una petita part del personal prestarà serveis per Mina de manera temporal i finalment acabarà subrogant a TAIGUA. Aquest personal està vinculat als contractes de prestació de servei que han hagut de signar l’Ajuntament i Mina per tal que el servei no es veies afectat i la transició d’un model de gestió indirecte a directe fos transitori, pacífic i sense gaires entrebancs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa