MónTerrassa
El carrer Font Vella respira vida comercial: inauguracions i locals en obres
  • CA
Després de molts anys abandonat, el local que fa cantonada amb Cardaire tornarà a la vida
Després de molts anys abandonat, el local que fa cantonada amb Cardaire tornarà a la vida | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

La setmana passada, Món Terrassa explicava com el carrer Sant Pere sembla que poc a poc va recuperant la seva vitalitat amb l’obertura de nous locals comercials. Aquest mateix efecte positiu també es pot trobar al carrer paral·lel, al carrer Font Vella, també de vianants i també un dels eixos del sector més importants del Centre. La pandèmia ha provocat un sacseig de negocis, alguns que han acabat baixant la persiana, d’altres que estava previst que obrissin i no han prosperat, i d’altres que s’han reinventat buscant alternatives per continuar oferint servei a pesar de les limitacions.

En aquest article parlarem del tram que va del carrer Sant Pau/Puig Novell a la plaça Vella, obviant, si se’ns permet, el trosset de tram més al nord que desemboca al Passeig (tot i que la reflexió de fons també s’hi podria aplicar i la vitalitat és compartida). En un carrer on les botigues s’enganxen unes a les altres, tot el rebombori provocat per la Covid, només hi trobem actualment tres locals buits i sense perspectives que hi passi res, almenys de moment. Cal afegir-hi el local on hi ha la històrica botiga de roba de senyora, Font Vella, que es troba des de fa mesos amb liquidació. Tota la resta es troben actius, en obres, o amb el ja cartell de pròxima obertura.

Així, fent una ullada, podem comptar fins a dos locals que es troben ara tancats però que hi ha moviment a dins, són dos locals de la part més sud, tocant a la plaça Vella. Un, és on hi havia la ferrteria. L’altre, un local que sembla maleït perquè en pocs anys hi han passat diversos restaurants (japonès, mexicà, per picar, etc), cap sense arrelar.

En aquest paquet, caldria afegir, dos locals que es troben tancats però que ja tenen el rètol avisant de la seva inauguració. El primer, el més esperat, es troba a la cantonada amb el carrer Cardaire, i veu per fi com es reactiva després que el forn de pa i pastisseria que l’ocupava tanqués. A l’aparador s’hi pot llegir una pista sobre quin serà el motiu del negoci: “Espai Gastronòmic”. Més avall, ja al tram mig, hi ha l’avís d’un nou establiment dedicat a l’estètica, i més concretament -com està de moda- a les ungles. Són doncs dues bones notícies que s’espera que ben aviat siguin una realitat amb tots els ets i uts, i que s’afegeixen als dos més recentment estrenats locals de menjar ràpid “Te quiero un huevo” i de botiga d’oli i cosmètica, Chinata.

Nou establiment per a ungles, al carrer Font Vella
Nou establiment per a ungles, al carrer Font Vella | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa