MónTerrassa
Carrefour premia l’empresa de Terrasa Bo de Debó per la capacitat innovadora
  • CA
Carrefour premia l’empresa de Terrasa Bo de Debó per la capacitat innovadora | Carrefour

!--akiadsense-->

Carrefour ha lliurat avui el premi a la “Millor Pime de Catalunya 2018″ a Ca LEspinaler i el guardó a l'”Empresa més Innovadora”, que ha recaigut en Bo de Debò, de Terrassa.

L’acte, en el qual també s’ha concedit una Menció Especial a l’avícola Agustín Roig, ha comptat amb la presència del Sr. Carmel Mòdol, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya i Jesús Inarejos, Director Regional de Carrefour a Catalunya.

Aquestes empreses han estat triades per votació dels clients de Carrefour que durant el mes de setembre van visitar la campanya dedicada als productes de Catalunya, en la qual van participar 100 empreses locals amb més de 294 referències de productes de la zona.

Els Premis PIME Carrefour tenen com a objectiu fer valdre el treball de les petites i mitjanes empreses agroalimentàries locals, així com el de les cooperatives agràries i ramaderes. I també són un lloc de trobada de la companyia amb la indústria, les entitats civils i socials, els mitjans de comunicació i les autoritats públiques amb l’objectiu de compartir idees i unir forces per desenvolupar l’economia catalana.

Ca LEspinaler compta amb més de 120 anys d’història quan els seus fundadors s’instal·len a Vilassar de Mar. En l’actualitat la companyia destaca per la selecció, fabricació i distribució de conserves de peix i marisc, vermut artesà, patates xips, olives i la coneguda salsa Espinaler. El 1980 van crear la seva pròpia marca de conserves, ampliant el seu mercat més tard a Europa i a Estats Units.

Tradició i innovació en les empreses premiades

La guardonada Bo de Debò, va néixer fa 70 anys a Terrassa com a carnisseria i des de llavors s’ha anat especialitzant en l’elaboració de plats preparats que segueixen les receptes tradicionals per elaborar plats cuinats, elaborats carnis, arrebossats i postres. El seu objectiu és aconseguir productes amb una bona qualitat organolèptica, amb un pla de controls tant dels seus proveïdors de matèria primera, com del procés d’elaboració fins al producte final elaborat.

A més aquest any Carrefour ha atorgat una Menció Especial a l’empresa Agustín Roig, primer productor d’ous de Catalunya. Amb el seu projecte de “Gallines Felices”, que desenvolupa en granges situades als peus del Ports de Beseit i la Serralada de Cardó, promou el desenvolupament de l’avicultura sostenible. 1.546 milions d’euros en compres a proveïdors locals. El model comercial de Carrefour integra als productes locals en el seu assortiment habitual, per garantir així la llibertat d’elecció dels seus clients. La companyia va mantenir el passat exercici relació comercial amb 1.557 proveïdors catalans per un valor de compra aproximat de 1.546 milions d’euros. Carrefour reconeix, amb aquests premis, la labor de les pimes locals que destaquen per la seva qualitat i imatge als seus mercats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa