MónTerrassa
Carrefour obre a Terrassa un espai de venda de roba de segona mà

Carrefour obre a Terrassa una nova botiga de roba de segona mà. La cadena de supermercats ha apostat per la nostra ciutat per habilitar un espai dins de l’hipermercat dedicat exclusivament a la recuperació tèxtil. Ho ha anunciat aquesta setmana en un comunicat, on informa que juntament amb Móstoles, ja són quatre els ‘corners’ de què disposa l’empresa en establiments de tot l’Estat espanyol. L’any 2021, Carrefour va impulsar com a prova pilot aquesta iniciativa en dos establiments de Madrid i Barcelona, i ara ha decidit ampliar-ho.

Es tracta d’uns punts de venda en què es comercialitza roba de segona mà amb l’objectiu de fomentar l’economia circular tèxtil. Ho fan amb l’ajuda de l’empresa Patapam, especialitzada en aquest sector. La mateixa entitat també s’ocuparà de gestionar l’espai ubicat a Terrassa.

Més de 7.500 peces venudes

Des de la seva posada en marxa, ja ha venut més de 7.500 peces de roba. Entre les peces més demandes pels consumidors s’hi troben els vestits, les americanes i jaquetes, i les camises i bruses, també per a nens i nenes. Carrefour subratlla que s’ofereixen peces per a bebè, infants, dones i homes, i que tot el que es pot trobar ha estat prèviament revisat, per “assegurar que compleix amb tots els requisits d’higiene i seguretat”.

En aquest sentit, recorda que el 2019, el grup, juntament amb d’altres empreses del sector, es van adherir al The Fashion Pact, un acord i compromís per reduir la petjada de carboni que deixa la indústria de la moda. I que des d’aleshores han dut a terme diverses iniciatives com l’augment de productes sostenibles, especialment per frenar l’impacte de fabricació de roba. També en aquesta línia va néixer la seva marca TEX, on han disminuït el nombre d’etiquetes, han reduït els formats i pesos dels embalums, i el 100% dels penjadors estan fabricats amb material reciclat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Isa a abril 06, 2023 | 20:27
    Isa abril 06, 2023 | 20:27
    Ja me'ls conec, aquests. Jo seguia un bloc que es deia "HartoDeCarrefour", on tot de clients van anar explicant els enganys de la casa al llarg d'anys i panys. Només espero que hagin de competir amb Zara i totes les altres empreses que diuen que vendran roba de segona ma, per tal que, com toca en ple capitalisme, sobrevisquin els millors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa