MónTerrassa
Carrefour i Carmila obriran un macrocentre comercial a Terrassa

Carrefour Property i Carmila posaran en marxa un nou gran projecte a Terrassa. L’empresa té previst obrir un macrocentre comercial a la nostra ciutat sobre un terreny de 80.000 metres quadrats on es comptarà amb un hipermercat Carrefour. Així ho va exposar Lola Bañón, directora general de Carrefour Property Espanya, a la tradicional gala que van celebrar el vespre d’ahir dijous 22 de setembre a Madrid.

La filial immobiliaria ha fet públic el nou projecte a través de les seves xarxes socials amb un vídeo, on han expressat la seva gran il·lusió pel nou centre comercial a la ciutat. Per presentar el projecte durant la gala, es va projectar un vídeo amb un compte enrere i una simulació d’un coet enlairant-se. Posteriorment, la paraula “Terrassa” surt a la pantalla acompanyada de “Opening 2025“. Així doncs, l’obertura del projecte està prevista per d’aquí més de dos anys, l’any 2025.

El moment més especial: la presentació del centre comercial a Terrassa

“La Gala 2022 va ser una velada inoblidable, repleta de moments pel record, però sens dubte, el més especial va ser poder anunciar el llançament oficial de Terrassa, el gran desenvolupament comercial que estem projectant a la ciutat”, exposen.

Els hipermecats recuperen la seva activitat

Per la seva part, Sebastián Palacios, el director general de Carmila Espanya i Itàlia, va assegurar durant la gala que “els centres comercials de Carmila han recuperat el seu dinamisme segons els principals indicadors d’activitat dels nou primers mesos de l’exercici del 2022”, ha apuntat el portal El Immobiliario Mes a Mes. També destaquen l’augment de les afluències, la progresió de les ventes, la comercialització rècord i la pujada de l’ocupació. “És un balanç que reflecteix la confiança del client en els centres de Carmila, un client que valora l’oferta, la proximitat i els seus serveis”, conclouen.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Juan Fernando a setembre 23, 2022 | 14:11
  Juan Fernando setembre 23, 2022 | 14:11
  Y que puñetero dia abriran un Carrefour medio decente en la provincia de Girona, dos que tenemos parecen badulaques y uno de ellos en verano encima vende flamencas y toros. Ya esta bien de mimar zonas de BCN donde abundan emigrantes de todos los colores
 2. Icona del comentari de: HartoDeJuanRoig a setembre 23, 2022 | 16:50
  HartoDeJuanRoig setembre 23, 2022 | 16:50
  Juan Fernando, tú a lo importante: Estar bien atento a las prácticas engañosas de la empresa francesa. Tienes ejemplos a mogollón en un blog que dejó de funcionar indefinidamente a partir del Covid-19 (puede que su autor falleciera en esa época): "Harto de Carrefour": https://hartodecarrefour.blogspot.com
 3. Icona del comentari de: Isabel a setembre 23, 2022 | 16:52
  Isabel setembre 23, 2022 | 16:52
  Donde será donde abran este centro
 4. Icona del comentari de: Anònim a setembre 23, 2022 | 20:47
  Anònim setembre 23, 2022 | 20:47
  .e gustaría saber dónde se hará lo esperamos con ilusión
  • Icona del comentari de: Lluïsa Tarrida a setembre 24, 2022 | 08:47
   Lluïsa Tarrida setembre 24, 2022 | 08:47
   Todo apunta que se hará en Can Parellada, donde está ubicado el actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa