MónTerrassa
La camperització de furgonetes arriba a Terrassa amb Woodhaus Campers

La camperització de furgonetes de manera personalitzada ja és possible Terrassa amb l’empresa Woodhaus Campers. Aquesta empresa terrassenca, experta en el sector de la fusta i present des de l’any 1995, ha buscat una nova manera d’atreure aquells amants de les furgonetes Camper que vulguin viatjar d’una manera més econòmica i flexible i ha decidit emprendre un nou projecte: camperitzar furgonetes de manera personalitzada i a la mida de cada client. 

Woodhaus Campers és una empresa petita i familiar del sector de la fusta -actualment formada per 4 persones- que fa cinc anys va començar amb la camperització de furgonetes, però no ha estat fins fa aproximadament tres mesos que han oficialitzat el projecte amb una pàgina web i xarxes socials. Joan Morales, membre de l’empresa, ha explicat a Món Terrassa que “tot va venir perquè ens vam comprar una furgoneta nova fa uns 5 anys, i la vam camperitzar. Després, coneguts i amics ens van demanar que els hi féssim per ells, i a poc a poc ens vam anar ficant en el projecte”. Actualment es troben ubicats al carrer del Duero, 18, a Terrassa.

Des que van començar, ja han camperitzat una quinzena de furgonetes, sobretot de clients amb perfil jove i esportista. “I totes furgonetes diferents, que és un afegit”, explica Morales. “Avui dia pots entrar a qualsevol pàgina web i et presenten mòduls ja fets. Nosaltres n’hem fet de tot tipus i de totes mides segons les necessitats de cada client”, afegeix.

Woodhaus Campers té dues línies de producte. En primer lloc, ofereix un producte “estandaritzat” on es mostren diferents models de furgonetes amb diverses combinacions, i en funció de les necessitats del client es preseleccionen uns mòduls. Després, es mesura el vehicle del client i s’adapta a la mida perquè el pugui plegar bé i el pugui fer servir. “No tenim res fet, està fet tot a mida, però si que tenim uns models predefinits”, exposa Morales. Amb aquest models predefinits, la camperització pot tardar entre dues i tres setmanes. 

La segona línia, i la més sorprenent, és el producte fet totalment a mida del client. En aquest cas, si algun client no li agrada cap cap model predefinit i en vol un completament a la seva manera, pot presentar-ho a l’empresa perquè li facin, ja bé sigui només una part o camperitzar tot el vehicle. En aquest cas, la camperització del vehicle pot tardar aproximadament dos o tres mesos, depenent de l’omologació, les instal·lacions que s’hagin de col·locar, i el tipus de disseny personalitzat. 

Addicionalment, l’empresa ve del sector de la fusta, un altre distintiu que els fa ressaltar d’entre les empreses que ofereixen furgonetes camperitzades. “Coneixem molt bé la fusta. És la nostra èxperiència. Oferim un acabat final que marca una diferència i es nota”.

Originàriament, el fenòmen Camper s’associava al moviment hippie, però actualment ha canviat. La camperització de furgonetes ha esclatat amb força els últims anys entre tots el públics amb l’impuls de la pandèmia, i Morales creu que això és així “perquè et dona molta llibertat”. “Amb un vehicle propi pots circular i parar on vulguis, i si està camperitzat, pots dormir on vulguis. No és estàtic, et dóna llibertat per organitza-te a la teva manera”, explica. Aquest boom, però, també té una part negativa. Morales critica que “no és normal el que fan determinades persones que acampen a qualsevol lloc i ho deixen de qualsevol manera”. En aquest sentit, creu que “s’hauria d’establir una regulació”. 

Woodhaus Campers ha agafat aquest èxit com un impuls per seguir amb aquest nou projecte, que espera rebre moltes més furgonetes per camperitzar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa