MónTerrassa
La Cambra de Terrassa publica el cens electoral del 2021
  • CA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa exposa al públic el cens electoral de l’any 2021, que estarà disponible dels dies 22 d’octubre al 22 de novembre, ambdós inclosos. Les consultes al cens es poden fer via online en aquest enllaç.

En només uns segons, tot introduint el NIF, es pot consultar si l’empresa compta al cens electoral i en quin grup electoral d’activitat es troba. També es pot fer aquesta consulta dirigint-se a la seu de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, situada al carrer Blasco de Garay, número 29-49. La Cambra ha recordat també que “les persones físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres que desenvolupeu les esmentades activitats en el territori nacional heu de formar part de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació dins de la demarcació en la que tingueu el vostre establiment, delegació o agència”.

Totes les empreses industrials, comercials o de serveis -tant si són societats com autònoms- que conformen la demarcació de la Cambra de Terrassa formen part del cens. La Cambra vol recordar que la demarcació de la Cambra de Terrassa correspon als
següents municipis: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Constar en aquest cens és imprescindible per poder exercir el dret de vot en futures eleccions al Ple de la Cambra, així com també per poder presentar candidatura a ser membre del Ple de la Cambra quan es convoquin eleccions. Si en consultar el cens s’observa alguna errada, omissió o inclusió no actualitzada pel que fa als grups i categories corresponents, els electors i les electores poden fer les seves reclamacions adients per mitjà d’un formulari habilitat per a aquesta qüestió. En cas de fer alguna reclamació, s’ha de presentar a la Secretaria de la Cambra a la seu de la Cambra de Terrassa o bé al correu electrònic [email protected].

La data límit per fer-ho és el 7 de desembre de 2021. Un cop passat aquest període de reclamacions, el cens es mantindrà consultable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa