La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa insisteix en prioritzar i acabar l’autovia B-40 i que aquesta estigui reflectida als Pressupostos de l’Estat per a l’any 2022. Així ho ha expressat el president de la Cambra de Terrassa Ramón Talamàs en una reunió ahir dilluns 25 d’octubre amb Ferran Bel i Genís Boadella, diputats del PDeCAT al Congrés dels Diputats. En aquesta reunió, celebrada a la Cambra, els diputats i el president van tractar diferents aspectes destacats de l’activitat socioeconòmica de la demarcació, com ara l’estat de les infraestructures com la B-40 i les diferents necessitats de cara als Pressupostos de l’Estat per a l’any 2022. També hi van assistir el director gerent de la Cambra, Josep Prats, la secretària general, Susanna Patiño, i l’alcalde de Gallifa i membre de la Direcció Executiva Nacional del PDeCAT, Mateu Comalrena de Sobregrau.

Talamàs va posar èmfasi en que els Pressupostos contemplin la totalitat de l’obra per finalitzar el tram Olesa – Viladecavalls de la B-40, just al contrari del que està previst al Projecte de Pressupostos. “La visita de dos diputats ens permet expressar necessitats del territori. Hem deixat clar que cal insistir en que la finalització de la B-40 estigui reflectida als pressupostos”, ha expressat.

Bel, per la seva part, s’ha posat a disposició de la Cambra i ha valorat positivament aquesta trobada per conèixer de prop la realitat del teixit empresarial del territori. He remarcat que “la Cambra de Terrassa és una institució amb molta història però també amb molta ambició de futur”. Ha afegit que “és important que les Cambres tinguin aquest paper actiu de canalitzar les reivindicacions del teixit empresarial i conèixer la situació del territori. Encara no hem superat la situació generada per la pandèmia, i tot que hi ha hagut un repunt, no podem confiar-nos”.

Addicionalment, els diputats al Congrés dels Diputats i l’alcalde de Galifa i membre de la Direcció Executiva Nacional del PDeCAT han signat el Llibre d’Or de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa durant aquesta trobada.

Nou comentari