MónTerrassa
CaixaBank tanca oficines a Terrassa a causa de la Covid
  • CA
Oficina del Raval de Terrassa, tancada temporalment
Oficina del Raval de Terrassa, tancada temporalment | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

En els darrers dies, els egarencs han vist com diverses oficines de CaixaBank no estaven operatives. Oficines com la del Raval de Montserrat o una de la Rambla mantenien oberts els caixers automàtics però no l’atenció a dins. Fonts de l’entitat bancària han manifestat a Món Terrassa que el motiu ha estat la Covid-19.

Aquest dimarts es va procedir a obrir ja l’oficina de la Rambla i l’equip ja està atenent presencialment oferint el servei habitual. A les oficines Store Terrassa de Rambla d’Ègara, 191, i Ca n’Aurell s’està aplicant el protocol dissenyat per als casos de Covid i s’està seguint les indicacions que marquen les autoritats sanitàries. Els empleats estan en quarantena teletreballant i s’està procedint a les feines de desinfecció dels equipaments per reobrir el més aviat possible.

Des de CaixaBank afirmen que en tot moment s’ha treballat “per donar servei presencialment als clients del centre de Terrassa”, i per aquest motiu se’ls ha derivat a les oficines de la Carretera de Montcada (Ctra. Montcada, 30) i la Store Rambla dÈgara. D’altra banda, els clients tenen a la seva disposició el servei de banca digital des del qual poden realitzar tot tipus doperació online, CaixaBankNow; poden contactar amb el seu gestor personal per telèfon; o bé, poden utilitzar els caixers automàtics de darrera generació que els permet retirar efectiu i fer quasi la totalitat de les operatives d’una oficina.

Paper penjat a les portes de l'oficina de CaixaBank al Raval
Paper penjat a les portes de l’oficina de CaixaBank al Raval | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa