La Caixa ofereix a clients portar els diners a a oficines de fora de Catalunya

Responsables de la Caixa ofereixen a clients de Terrassa traslladar els diners a oficines de fora de Catalunya. Món Terrassa ha pogut contactar amb algun d’ells. “Ahir la directora d’una oficina de La Caixa on la meva mare és clienta li va preguntar pels diners, informant-la que hi havia la possibilitat de canviar d’oficina per la situació actual. Li va dir que, per exemple, es podia obtenir un dipòsit a Aragó i continuar gestionant des d’aquí.”

Aquesta terrassenca explica que la seva mare és gran i hi entén poc d’economia, i que va voler aclarit exactament quina era l’oferta. Per la qual cosa va trucar la directora de la Caixa. No va haver-hi cap problema per establir el contacte telefònic. “M’explica que sí, que si estem preocupats pels diners, ells tenen solucions que ens poden oferir. Em va dir que la gent té por per la situació d’inestabilitat en la que vivim, que ella no pot causar confusió, però que La Caixa no deixa de ser un negoci”.

La dona diu que li ha preguntat quines opcions pot haver-hi, “i m’ha comentat que es poden treure els diners a Alacant, València, etcètera, on nosaltres diguem, i que ella s’encarregaria de fer aquesta operació. D’aquesta manera queda a la mateixa entitat però fora de Catalunya. Uns quatre minuts de conversa que han acabat quan li he comentat que amb el canvi de seu queda més que garantit. Fins i tot m’ha dit que un client ha demanat fer un fons a Luxemburg per treure els diners d’aquí”.

Nou comentari