MónTerrassa
Caixa d’Enginyers renova l’acord de col·laboració amb l’Autcat i Cecot
  • CA

El grup cooperatiu financer i assegurador Caixa d’Enginyers prestarà els seus serveis financers a les persones treballadores autònomes membres de la patronal Cecot, després d’haver renovat la col·laboració amb l’Organització d’Autònoms de Catalunya (Autcat). Aquest acord, vigent des del 2015, atén les necessitats financeres d’aquest col·lectiu professional i empresarial, tant si ja estan constituïts com si encara estan en fase d’emprenedoria.

L’objectiu principal d’aquest conveni és “apropar l’accés al crèdit dels autònoms de Catalunya de la mà de la patronal Cecot, facilitant-los l’assessorament financer, així com les prestacions i els serveis bancaris dels que disposa Caixa d’Enginyers”, exposa la patronal en un comunicat.

Més recolzament financer i econòmic pels autònoms

El president de la patronal Cecot, Xavier Panés, assenyala que “estem convençuts que aquest acord amb Caixa d’Enginyers serà beneficiós per als nostres associats sobretot tenint en compte l’impacte que les mesures ‘antiCovid19’ han tingut en el col·lectiu de les persones autònomes treballadores”. Afegeix que “necessiten més recolzament per part de les administracions, tal i com defensa l’Autcat, però també assessorament financer i recolzament econòmic que els ajudi a comptar amb liquidesa suficient per anar recuperant el seu nivell d’activitat”.

Per la seva banda, Eduard Barcons, director de Banca Institucional de Catalunya i Balears de Caixa d’Enginyers, ha assenyalat que “estem molt satisfets d’haver signat aquest acord que dóna suport als emprenedors i autònoms que tenen un pes molt imporant en el nostre teixit econòmic. Volem ajudar-los a desenvolupar els seus negocis i així poder seguir contribuint al desenvolupament econòmic i social”.

Caixa d’Enginyers prestarà els serveis per projectes d’autoconsum fotovoltaic

A més, Caixa d’Enginyers enforteix encara més la seva relació amb la patronal prestant els seus serveis de finançament a aquelles empreses que vulguin posar en marxa projectes d’autoconsum fotovoltaic, seguint en la seva aposta per l’economia social i responsable.

Panés ha volgut destacar el que suposa comptar amb Caixa d’Enginyers per ajudar les empreses a impulsar projectes d’autoconsum fotovoltaic, ja que “és un àmbit que a la Cecot estem recolzant des del 2019 mitjançant la creació de la nostra Oficina per a la Transició Energètica que ha d’ajudar a la descarbonització de la nostra economia i a reduir els costos energètics de les empreses perquè guanyin en competitivitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa