Ca n’Aurell ha donat la benvinguda aquest mes de desembre a un nou restaurant. El local és un vell conegut per aquells que tenen els establiments de restauració apuntats a la llibreta. I és que abans havia estat el famós Blossom. Des d’aquest dia 1 de desembre, però, estem parlant del “Samfaina”. Es troba ubicat al carrer de Volta, número 37, i està regentat per la Gloria i el Pep, els seus propietaris.
Samfaina ens proposa una cuina casolana, “feta amb estima i pensada no només per compartir bons àpats, sinó també bons moments”. Samfaina obre de bon matí amb la seva selecció d’esmorzars pensats tant pels que tenen només un moment i reclamen una pasta i un bon cafè, fins aquells que poden entaular-se una mica més i degustar un entrepà o un biquini.
Un nou local per donar vida al barri
Al migdia i vespres, el local continua oferint una gran varietat d’entrepans (des de la botifarra de Calaf a una Burger marinada de la casa amb ceba i formatge) a un bon assortit de tapes. Aquí podem trobar una varietat per atrapar a tots les paladars, amb els ous estrellats amb ibèric, unes llenties caviar amb calamars, unes tires d’entranya al cafè de París o bé, com no podia faltar en un restaurant que porta el seu nom, un bacallà amb samfaina.
L’alcalde Jordi Ballart ja els ha fet una visita i els ha desitjat molta sort en aquesta nova aventura professional. Des del govern municipal celebren l’aparició de nous establiments que “donin vida al comerç de proximitat” de la nostra ciutat i que alhora “enriqueixin l’oferta de restauració”.
L’obertura del nou bar-restaurant també ha estat molt ben rebuda per als altres comerciants del carrer de Volta i pels veïns de Ca n’Aurell que lluiten perquè el barri mantingui l’esperit de proximitat i un teixit socioeconòmic ric i emprenedor.


