MónTerrassa
Ca n’Anglada lliura el premi a la millor tapa per votació popular
  • CA
Lliurament del premi a la millor tapa de Ca n'Anglada
Lliurament del premi a la millor tapa de Ca n’Anglada | El Tomb

!--akiadsense-->

De Tapes per Ca n’Anglada és el nom que de la ruta de la tapa del barri de Ca n’Anglada i que s’emmarca dins dels actes de la Fira de l’Oliva. Aquest any, l’esdeveniment arribava a la seva 5a. edició. Durant dos caps de setmana (abril i maig), els sis establiments participants van oferir 6 degustacions en forma de tapa i beguda per un preu únic de 3€. Els seus organitzadors, l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada —El Tomb— indiquen que l’objectiu es va centrar en ampliar les visites en un barri on tradicionalment ja hi ha el costum d’anar “de tapes”.

El funcionament de la Ruta de Tapes de Ca n’Anglada va seguir la mateixa fórmula que la Ruta de Tapes de Terrassa. Els clients fan la degustació, la puntuen sobre el paper i l’establiment dóna fe de la seva visita. Un cop acabada la campanya calia haver entregat la guia a qualsevol dels establiments participants.

Com a novetat d’aquesta edició, l’últim dia de la ruta es va fer un tastet en públic a càrrec de Xavier Gómez, el President del Gremi empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca que va determinar que el Restaurant A Taberna Galega era el que millor havia elaborat la tapa.

Els fulletons amb les 6 visites segellades entraven directament en un sorteig d’un sopar per a dues persones a qualsevol dels 6 restaurants que participen. L’afortunat ha estat Angel Calvet, resident al Districte 5 de Terrassa.

Els dibuixos guanyadors del Concurs de Dibuix i Literatura han estat els següents:

Daan Martínez, de l'Escola Ramon Pont, ha guanyat el premi curs Cicle Inicial
Daan Martínez, de l’Escola Ramon Pont, ha guanyat el premi curs Primer Cicle Inicial | El Tomb

!--akiadsense-->

Lucas, de l'escola Agustí Bartra, ha guanyat el Premi curs Segon de cicle inicial
Lucas, de l’escola Agustí Bartra, ha guanyat el Premi curs Segon de cicle inicial | El Tomb

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa