MónTerrassa
Les botigues del Centre de Terrassa surten al carrer

El comerç del centre engega el setembre amb força. L’associació TerrassaCentre organitza les botigues al carrer el proper divendres 3 de setembre La tornada de les vacances d’estiu anirà acompanyada de l’impuls del comerç local i de proximitat al centre de Terrassa. El proper divendres 3 de setembre, l’associació de comerciants TerrassaCentre torna a organitzar les botigues al carrer, l’activitat on el comerç de la ciutat surt al carrer. En un ambient alegre, i sempre seguint totes les mesures sanitàries i de seguretat, Terrassa acollirà una nova edició de les botigues al carrer. Els comerciants que hi participen oferiran els seus productes de temporada i les millors ofertes, rebaixes i promocions exclusives, perquè tots els terrassencs i terrassenques gaudeixin de les compres a l’exterior i del bon temps.

L’associació TerrassaCentre treballa per reactivar el comerç local i de confiança del centre de Terrassa. “Fer ciutat, oferir activitats als terrassencs i terrassenques i millorar la qualitat de vida dels ciutadans tot unint les compres i l’oci és un dels màxims objectius de Terrassacentre, que sempre busca potenciar un comerç de proximitat basat en la qualitat, singularitat i diversitat dels seus productes.

La proposta de terrassacentre és convertir Terrassa en destinació comercial, atraure nova clientela, promoure el lloguer dels locals buits i oportunitats de negoci, per totes les activitats econòmiques.

Terrassacentre i l’ajuntament de Terrassa col·laboren en tot el que suposi promoció de la ciutat i accions de caràcter sociocultural, per millorar la gestió de la zona de més activitat econòmica, com a centre comercial urbà.
Es realitzen tasques de neteja (grafits, cartells, façanes,..), petites reparacions a l’interior dels establiments associats, manteniment del centre peatonal net i cuidat i s’ha fet un conveni amb Fupar (empresa de persones amb discapacitats).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa