MónTerrassa
Botiga d’informàtica de Terrassa busca nou propietari
  • CA
Exterior de la botiga d'informàtica
Exterior de la botiga d’informàtica | Reempresa

!--akiadsense-->

La botiga d’informàtica ubicada a la Rambla d’Egara, a tocar del Museu de la Ciència de Terrassa busca nou propietari. Amb l’ajuda de Reempresa, es pretén donar sortida a un negoci que porta més de deu funcionant i que no es voldria tancar. El motiu de la cessió és que l’actual propietari canvia de professió.

L’establiment es dedica a la venda i reparació d’equips informàtics. Es tracta d’un professional especialista també en ordinadors a mida per a gaming, edició, cad-3d, etc. La trajectòria econòmica de l’empresa ha estat bona, funcionant-li els darrers anys més el tema de les reparacions. Els clients provenen principalment de Terrassa. Són clients consolidats que venen sobretot per la reparació d’equips i que valoren molt la qualitat del servei. Els proveïdors la majoria són del voltant de Barcelona.

La competència és indirecta. A la zona hi ha dos botigues més, una que toca més empreses i l’altra tablets. Aquest negoci té potencial de creixement només ampliant l’activitat a manteniment d’equips a empreses. El local està molt bé ubicat i és de lloguer. Té 45 m2 de botiga, 45 de magatzem, un petit taller de 12m2 i un lavabo. El preu del lloguer és 750 euros mensuals inclós IVA. El propietari del local mantindrà el preu. El preu de cessió es fixa en 30.000 €, per recuperar una part de l’inversió. Inclou: mobiliari, material, cartera de clients i trajectòria professional de l’empresa.

Més informació clicant aquí

Interior de la botiga d'informàtica
Interior de la botiga d’informàtica | Reempresa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa