MónTerrassa
La botiga Crack de Terrassa tanca i fa liquidació

L’establiment de decoració de la llar Crack a Terrassa tanca les seves portes definitivament. La botiga, ubicada a ple centre de Terrassa, al carrer de la Font Vella 25, anuncia amb diversos grans cartells al seu aparador que fa liquidació total. L’establiment, que ofereix tot tipus d’elements per decorar salons, cuines, banys, jardins, robes i complements, ofereix grans descomptes.

Tots els seus productes compten actualment amb un 25% de descompte, i els articles de Nadal es troben a un 50%. Les estanteries i prestatges de l’establiment s’han anat buidant aquests dies de festes nadalenques, tot i que encara queden molts productes per comprar.

Crack tanca a Terrassa però continua al present al Vallès

Aquesta és la única botiga d’aquesta cadena ubicada a Terrassa, el que es tradueix que Crack Hogar ja no tindrà presència a la nostra ciutat. Tot i així, tal i com exposen a la seva pàgina web, compten amb 10 botigues més repartides per Catalunya, moltes d’elles al Vallès Occidental. Es troben a Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Mollet del Vallès, Granollers, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs, Castelldefels, Reus i Barcelona.

Més sobre la botiga Crack

Crack Hogar va començar a fer els seus primers passos l’any 1995. “Internet no tenia la força d’avui dia i l’únic que teníem era temps per pensar en fer alguna cosa que encara no s’hagués inventat”, exposen a la pàgina web. Així va ser com “vam voler donar la oportunitat de posar la decoració a la disposició de qualsevol persona independentment del seu nivell adquisitiu”. Així doncs, “compràvem productes de decoració en stock a fabricants d’altres països per oferir-los a al mercat a preus molt agressius però mantenint sempre una exigència en la qualitat i el disseny”.

Amb el temps, van anar obrint botigues arreu del territori, fins a créixer i arribar a les 11 botigues actuals, que ara passaran a ser 10, comptant amb el tancament de l’establiment a Terrassa.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a desembre 28, 2022 | 16:10
  Anònim desembre 28, 2022 | 16:10
  El centre convertit en un bunker, els lloguers en mans de quatre propietaris i els impostos cada vegada més alts ,doncs aqui ho teniu... Ho sento realment per la mestressa i treballadores per que no és fàcil aguantar en aquestes condicions.ev
 2. Icona del comentari de: Rafa a desembre 28, 2022 | 22:27
  Rafa desembre 28, 2022 | 22:27
  En Ca N'Aurell no hace mucho cerraron una estupenda panadería-cafetería que llevaba años, pero como no estaba en el centro no salió en este periódico. Si estás en el centro, hablan de ti cuando empiezas y cuando acabas. Po fale, po malegro.
 3. Icona del comentari de: Pedro a desembre 29, 2022 | 15:36
  Pedro desembre 29, 2022 | 15:36
  Ni tant sols quan tanquen poden posar els cartells de liquidació en català. Ni tant sols aquests cartells... Quina societat ens està quedant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa