El grup d’inversió Blackstone ha comprat el grup d’activitats de joc i d’oci CIRSA al seu president i fundador, Manuel Lao Hernández. L’empresa de Terrassa és un dels líders mundials en activitats de joc i d’oci i la primera companyia espanyola en el sector. Els negocis de CIRSA a l’Argentina, però, no formen part de la venda i continuaran sent administrats per Lao. Per la seva banda, el conseller delegat de CIRSA, Joaquim Agut, assumirà a partir d’ara la presidència del grup. L’import de la venda no s’ha fet públic.

El responsable de Blackstone a Europa, Lionel Assant, ha dit que el grup d’inversió està “encantat de fer aquesta inversió” i ha elogiat la gestió que Agut ha fet a CIRSA en els últims 12 anys, ja que l’ha “convertit en un operador internacional líder en joc i oci”. “Estem entusiasmats de donar suport a Joaquim i a la seva estratègia en aquesta nova etapa”, ha afirmat. A més, ha dit que, a partir d’ara, CIRSA “s’expandirà” tant a “nivell orgànic a través d’adquisicions” com a nivell “geogràfic”.

D’altra banda, Lao ha agraït la dedicació d’aquelles persones que han treballat a CIRSA “en els últims 40 anys” i ha desitjat que el grup tingui “un gran èxit en el futur” gràcies a “l’entusiasme i l’ambició de Blackstone”.

Agut, que a partir d’ara es farà càrrec de la presidència del grup, ha agraït la “total dedicació” de Lao des que va fundar CIRSA ara fa 40 anys. “Ha estat clau en l’expansió de la companyia”, ha afirmat. A més, ha assegurat que el grup està “molt content” de tenir Blackstone com a “nou soci” perquè comparteixen “l’ambició d’accelerar el creixement en mercats clau” i de “millorar l’oferta i qualitat del servei”. “Tenim moltes ganes d’iniciar aquesta nova fase en la història de la companyia”, ha afegit.

El grup CIRSA gestiona 147 casinos, 178 salons, més de 75.000 màquines recreatives, 70 bingos i 2.000 punts d’apostes esportives a Espanya, Itàlia i l’Amèrica Llatina.

Nou comentari

Comparteix