MónTerrassa
BBVA i CX culminen la integració amb la segona seu a Terrassa
Una oficina de Catalunya Caixa | ACN

!--akiadsense-->

BBVA i CatalunyaCaixa han ”culminat” aquest dimarts la part final del procés d’integració de les dues plataformes bancàries que es va desplegar aquest divendres passat. Els clients del banc català ja poden operar indistintament a BBVA i CX.

La fusió ha suposat una reestructuració de l’organització del grup BBVA a Catalunya que a partir d’aquest estiu disposa d’una nova territorial a Barcelona, sota la direcció de Christian Terribes, amb seu a l’antic edifici de la seu corporativa de CX a Barcelona, a l’avinguda de la Catedral.

La segona seu està ubicada a Terrassa i sota la direcció de Xavier Llinares gestiona la resta del territori català, més enllà de l’àrea metropolitana de la capital catalana.

Després de la fusió, la xarxa d’oficines del grup BBVA se situa en 967 punts de venda, que aporten el 30% del negoci gestionat a l’estat espanyol de l’entitat basca. Els usuaris de CX han guanyat després de la integració un 18% més d’oficines i els del BBVA un 38% més. En relació amb el nombre de caixers automàtics, els clients de CX han sumat un 61% més de caixers i els del BBVA un 40% més.

El grup bancari que presideix Francisco González, amb oficines a totes les localitats catalanes de més de 8.000 habitants, controla el 25% del mercat financer català amb 2,6 milions de clients.

Amb aquesta nova integració, el grup BBVA ha duplicat la seva presència a Catalunya en els últims quatre anys, després de la compra de les caixes d’Unnim i de l’absorció de CX.

Comparteix