MónTerrassa
Bankia promociona pisos de Terrassa amb descomptes de fins al 50%
  • CA

Bankia ha posat a la venda una selecció de 5.000 habitatges a tot l’Estat amb un preu final inferior a 80.000 euros, després d’aplicar descomptes que aconsegueixen fins al 50%. L’entitat posa aquests habitatges a la disposició del mercat dins d’una campanya que inclou un total de 6.000 immobles i que estarà vigent fins al proper 31 de desembre.

La campanya, denominada Pisoterapia cap d’any, es comercialitza a través de la xarxa d’oficines de Bankia i de www.haya.es, el portal immobiliari de Haya Real Estate, l’empresa espanyola més gran de serveis de gestió immobiliària, encarregada de la comercialització dels immobles de l’entitat financera.

La selecció d’immobles inclou pisos de totes les comunitats autònomes. La tipologia dels actius, tots ells de segona mà, és molt diversa i abraça habitatges urbans i de costa, així com de grans capitals, ciutats dormitori i petites poblacions, assegura l’entitat.

A Terrassa, el portal compta amb un total de 51 pisos a disposició repartits en tots els districtes. No obstant, només una desena entrarien dins d’aquesta promoció concreta gaudint d’un descompte que se situa des del 15% al 48%. Així, per exemple, l’habitatge més econòmic es troba situat al passeig 22 de juliol de tres habitacions i un bany amb 74 metres quadrats i que ha estat rebaixat un 16% fins arribar als 44 mil euros. En canvi, l’habitatge d’aquesta promoció que ha estat més rebaixat, un 48%, es troba situat al carrer Germà Joaquim amb 63m2 i costa 57 mil euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa