MónTerrassa
Axioma Solucions participa al Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

Axioma Solucions, empresa de MútuaTerrassa especialitzada en la implantació de solucions integrals i serveis de suport sanitari a organitzacions de l’àmbit de la salut, participarà enguany en l’esdeveniment europeu líder en economia circular, el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021, el qual se celebrarà entre avui i dijous, 18 de novembre, a diferents emplaçaments de Catalunya.

Terrassa i el Vallès Occidental hi jugaran un paper destacat, ja que una desena d’organitzacions de la comarca formaran part dels diversos itineraris proposats en el marc de l’esdeveniment, en el qual prendran part els principals actors europeus involucrats en la transformació del model econòmic i productiu actual. Entre elles hi ha Axioma Solucions, la qual hi aportarà tot el seu coneixement en matèria d’economia circular.

En aquest sentit, dimarts 16, formarà part del programa de visites a iniciatives empresarials i el seu director, Ignasi Canal, donarà a conèixer les particularitats del seu model econòmic circular alhora que exposarà el model propi d’integració de serveis, es referirà als beneficis intrínsecs de l’economia circular i parlarà també sobre les particularitats del teixit quirúrgic Steripak, un producte sanitari de gran qualitat i alternatiu als productes d’un sol ús que ha desplaçat a les solucions tradicionals.

En aquesta línia explicarà els avantatges que aporta el producte en qüestió per a l’usuari -qualitat i propietats per sobre la normativa, millora de costos de gestió i increment de l’atenció en el servei prestat- per al territori -creació de llocs de treball i disminució en la generació de residus- i per a l’entitat -compromís amb el medi ambient i introducció a l’economia circular-. Pel que fa a la gestió de la pandèmia de la Covid-19, també posarà en valor el paper d’Axioma Solucions en el sentit de l’aprovisionament d’equips de protecció individuals que va dur a terme a diversos centres hospitalaris del país així com al tractament diari de 5.000 bates, fet que es va traduir en un 1,5M de bates tractades en el transcurs de la pandèmia.

Circular Economy Hotspot Catalonia

El Circular Economy Hotspot Catalonia combina itineraris de visites a empreses i iniciatives locals incloent píndoles de projectes capdavanters amb un congrés que explora els reptes més urgents i les seves solucions en una cita per descobrir iniciatives de negoci, projectes d’R+D, estratègies governamentals i col·laboracions que fomenten l’economia circular a Europa. El centre tecnològic terrassenc Leitat o la companyia egarenca Hercal Diggers, que reutilitza les runes de demolicions per fabricar formigó, són altres de les entitats que hi prendran part.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa