MónTerrassa
Arriba la 22a edició de la fira Vallès Motor
  • CA
x
La Fira del Vehicle d’Ocasió | VALLÈS MOTOR

La fira Vallès Motor Terrassa arriba aquest cap de setmana (12, 13 i 14 d’abril) a la seva 22ª edició al Recinte Firal. Referent dels certàmens de vehicles d’ocasió, el saló compta amb una llarga trajectòria al sector, amb la participació de marques de renom i milers de cotxes venuts. Durant els tres dies de fira, els visitants trobaran una gran oferta de vehicles d’ocasió de totes les gammes de concessionaris de Terrassa i rodalies.

Cada any, Vallès Motor mostra una gran oferta de vehicles de quilòmetre 0, seminous i de segona mà de marques d’automòbils destacades en els 3.500 m2 del Recinte Firal. A més, en aquesta ocasió Mercedes Benz Stern Motor també ofertarà vehicles industrials i Mapfre proporcionarà assessorament professional i personalitzat en matèria d’assegurances.

La fira és una gran oportunitat de negoci per als concessionaris que hi participen pel gran volum de vendes que genera. Els expositors confirmats per a la 22ª edició són Auser, CSM Grup, Movento Autoselección, Mapfre, Nissan Santi Enrique Terrassa, Sarsa amb les marques Audi, Volkswagen, Seat i Skoda, Stern Motor i Terrauto. El públic que s’interessi en algun dels cotxes exposats comptarà amb l’assessorament professional de les diferents marques.

El perfil dels visitants de Vallès Motor és molt ampli: des dels que busquen el seu primer cotxe, als qui volen canviar-se’l per un de més gran per a tota la família o un de més petit per moure’s més fàcilment per la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa