MónTerrassa
Aquest juny s’aixecarà de nou el teló dels Premis Cambra

Amb la voluntat i esperança de poder recuperar una esperada normalitat i amb motiu del 135è aniversari de la institució, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha decidit reprendre enguany la cerimònia dels Premis Cambra. Un acte que es farà en un format diferent, tot respectat totes les mesures sanitàries de seguretat vigents davant la COVID-19, el dia 30 de juny, al Teatre-Auditori Sant Cugat.

La història de la Cambra de Terrassa en escena
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, la més antiga de Catalunya, complirà a finals de juny 135 anys d’història. Per commemorar aquest fet, l’acte acollirà l’estrena de l’obra de teatre “Històries de la Cambra”. Una obra especialment escrita per a l’ocasió amb la dramatúrgia a càrrec de Sergi Pompermaier i amb la direcció artística de Miquel Gorriz. Compta amb Núria Llunell per al vestuari i caracterització i amb els actors i actrius: David Olivares, Albert Ribalta, Jordi Figueras i Mireia Aixalà. L’audiovisual anirà a càrrec de l’empresa Guacamole i la producció, de Mola Produccions. Amb aquesta original iniciativa i nou format, la Cambra ha volgut donar suport al sector cultural que té un paper cabdal en l’activitat socioeconòmica del país i que ha estat especialment afectat durant la pandèmia.

Novetats en relació amb els reconeixements 2021
El Premi Cambra a la Millor resposta empresarial davant la COVID-19 reconeixerà a aquella empresa o entitat de l’àmbit socioeconòmic que es consideri que ha sabut donar la millor resposta davant els reptes que està plantejant la pandèmia en qualsevol dels seus àmbits: posar a disposició de la societat diferents materials, fins la recerca, la prevenció de riscos, la implantació del teletreball, donatius, implicació directa del seu personal, etc. El Premi Cambra al Lideratge empresarial, present històricament en altres edicions, distingirà la persona que hagi desenvolupat i contribuït al llarg de la seva vida, com a empresari o empresària, a projectar una empresa o grup empresarial a un nivell rellevant dins de la demarcació de la Cambra. La proposta de candidats ha estat realitzada pels membres del Ple de la institució i serà el Comitè Executiu qui resoldrà els reconeixements.

Col·laboradors
Els Premis Cambra 2021 compten amb el suport del Racc, Esade Creapolis, Via Empresa, Diari de Terrassa i MónTerrassa.

Patrocinadors
Com a nous patrocinadors de l’esdeveniment d’enguany, s’incorporen l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Ecoembes. Els Premis Cambra 2021 compten també amb el patrocini de CaixaBank, Masachs Naus Industrials, Audi Sarsa Vallès, Grupo Preving, Circutor, Eurofragance, Kern Pharma i Serafí Indústria gràfica publicitària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa