MónTerrassa
Aparadors del centre de Terrassa es converteixen en exposicions d’art urbà
  • CA

Les botigues i establiments del centre de Terrassa es converteixen en una exposició d’art urbà aquest mes de març. Des de l’1 de març i fins l’últim dia del mes, els comerços associats a Terrassa Centre mostren al seu aparador obres artístiques dibuixats per terrassencs i terrassenques. Es tracten de dibuixos realitzats ‘in situ’ a diferents racons de la ciutat que mostren la seva vida urbana.

La nova acció porta per nom Aparadors amb Art i vol “fomentar la cultura i el comerç local i, alhora, fa ciutat”, exposen des de Terrassa Centre. És una activitat lúdica i creativa per a tots els públics amb la que es redescobreixen llocs emblemàtics de Terrassa vistos des de la perspectiva de diferents artistes de Terrassa. Tal i com ho defineix l’associació, és “una exposició a l’aire lliure amb la que, tot passejant pels carrers del centre, podreu gaudir de l’art i els dibuixos dels racons i edificis de la ciutat”

Exemples d’alguns dels dibuixos que es poden veure als aparadors del centre de Terrassa, que en aquest mes de març es converteixen en exposicions d’art urbà | Terrassa Centre

Art urbà realitzat per Urban Sketchers Terrassa

Les obres que es mostren als aparadors son obres artístiques realitzades l’any 2022 pels artistes locals d’Urban Sketchers Terrassa (USK Terrassa), que practiquen el dibuix in situ i l’observació directa de la vida urbana.

Aparadors del centre de Terrassa es converteixen en exposicions d’art urbà aquest mes de març | Terrassa Centre

Dibuixos d’un lloc i un moment determinat

El grup explica a través dels dibuixos la vida del seu entorn, un lloc i un moment determinat, sent “fidels a les escenes que presenciem”. A través de les xarxes socials han expressat que col·laboren en aquesta iniciativa “molt gustosament”. Aquesta acció ja es va dur a terme el passat setembre de l’any 2021, també conjuntament amb el grup d’Urban Sketchers Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa