MónTerrassa
Antoni Bellido rebrà el Premi Cambra 2018 al Lideratge Empresarial
  • CA
IMC Toys ubicada a Terrassa | IMC Toys

!--akiadsense-->

Els òrgans de govern de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa han acordat distingir Antoni Bellido, fundador i president de l’empresa IMC Toys, amb el Premi Cambra 2018 al Lideratge Empresarial. Alhora també han acordat concedir el Premi Cambra 2018 a la iniciativa Empresarial al Grupo B. Braun España, multinacional amb seu a Rubí.

Així mateix, la institució ha decidit atorgar el Premi Cambra 2018 a l’Empresa de Nova Creació a dues empreses vinculades al sector creatiu de la demarcació: Drones Company, de Rubí, i Editables, de Sant Cugat del Vallès. El suport específic del projecte de cooperació europea Chimera Interreg Mediterranean d’internacionalització de la indústria creativa, en el qual la Cambra hi participa de forma activa com a organització sòcia, ha portat als òrgans de govern de la institució cameral a guardonar en aquesta ocasió a projectes vinculats al sector creatiu i, de forma excepcional, a desdoblar el Premi i reconèixer dues empreses en lloc d’una. Recordem que el projecte Chimera, promogut dins del programa Interreg Mediterranean i cofinançat pel Fons de Desenvolupament Regional, té com a objectiu fomentar la competitivitat i la cooperació transnacional entre empreses del sector de les indústries creatives dels països mediterranis.

Els reconeixements per a aquestes tres categories se sumen a les 12 empreses guardonades per a cada una de les categories de participació oberta (Iniciació a la Internacionalització – Trajectòria Internacional Consolidada – Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament – Compromís i Sostenibilitat – Empresa Saludable – Millor Iniciativa Comercial i de Serveis) que la Cambra va fer públic després del veredicte emès pel Jurat el passat dia 12 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa