MónTerrassa
Galí: “Volem un projecte de país que, sense renunciar als ideals, sigui factible”
  • CA
Foto dels guanyadors dels Premis Cambra 2018 | Rafel Casanova BCF

!--akiadsense-->

Aquest dijous va tenir lloc a Rubí l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2018, organitzats per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, reconeixement públic anual que la Cambra atorga a aquelles persones, projectes de futur i empreses que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació. Aquest reconeixement està obert a la participació de totes les empreses amb presència en un dels dotze municipis de la demarcació de Terrassa.

El president de la Cambra, Marià Galí, ha demanat “solucions reals” a les necessitats de la ciutadania i els territoris durant el discurs que ha pronunciat en el lliurament dels Premis Cambra 2018, en el qual també ha anunciat que repetirà candidatura per un nou mandat al capdavant de la institució. Galí ha reclamat estabilitat política i que aquesta arribi amb diàleg i sense “estar enclavats en el passat amb immobilisme”, amb decisions reals a nivell legislatiu, executiu, pressupostari i, ha afegit, no només de dubtoses solucions de caràcter judicial.

El dirigent de l’entitat egarenca ha recordat la figura del conseller de Territori i Sostenibilitat destituït per l’aplicació del 155, Josep Rull, “no hi són tots, perquè hi ha alguns que treballen per a la comarca que avui haurien de poder estar aquí com és el cas de Josep Rull“, de qui ha assenyalat que ha procurat per la competitivitat del Vallès. També ha enviat un missatge cap al nou president de la Generalitat, Quim Torra: “Volem un govern que defineixi un projecte de país que, sense renunciar als ideals, sigui factible” i que arribi a una sòlida majoria, evitant la divisió i ha suggerit com a solució, “evolució i mai involució”.

Galí ha fixat com un dels reptes del futur “per mantenir la competitivitat territorial i empresarial” atacar les infraestructures, precisant que s’ha d’invertir en projectes estancats en els últims anys com la B-40, el tram entre Abrera i Terrassa, l’enllaç AP-7 i A-2 en Castellbisbal i les millores ferroviàries de Rodalies, entre altres exemples.

Els premiats

En aquesta edició els òrgans de govern de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa van acordar distingir Antoni Bellido, fundador i president de l’empresa IMC Toys, amb el Premi Cambra 2018 al Lideratge Empresarial. Alhora també s’ha endut el Premi Cambra 2018 a la iniciativa Empresarial al Grupo B. Braun España, multinacional amb seu a Rubí. La institució va atorgar el Premi Cambra 2018 a l’Empresa de Nova Creació a dues empreses vinculades al sector creatiu de la demarcació: Drones Company, de Rubí, i Editables, de Sant Cugat del Vallès.

Els reconeixements per a aquestes tres categories se sumen a les 12 empreses guardonades per a cada una de les categories de participació oberta (Iniciació a la Internacionalització – Trajectòria Internacional Consolidada – Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament – Compromís i Sostenibilitat – Empresa Saludable – Millor Iniciativa Comercial i de Serveis) que la Cambra va fer públic després del veredicte emès pel Jurat el passat dia 12 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa