MónTerrassa
Antoni Abad, nou president de Mina Aigües de Terrassa
  • CA

A la junta ordinària de Mina, Aigües de Terrassa celebrada el 26 de juny, el Consell d’administració encapçalat pel seu president, Marià Galí, ha presentat la seva renúncia.

La Junta d’accionistes ha escollit un nou Consell d’administració encapçalat per Antoni Abad Pous a la presidència, amb l’interès d’afrontar els nous reptes i oportunitats de Mina, Aigües de Terrassa i dels seus negocis. La nova executiva de Mina mantindrà el seu compromís de prestar un servei d’alta qualitat a totes les poblacions on és present, així com de continuar fent evolucionar les línies d’activitat de serveis, com ara el de laboratori, d’instal·lacions i d’obres hidràuliques, reforçant la seva professionalitat i expertesa. Mina, Aigües de Terrassa comença una nova etapa després d’un procés de reestructuració de l’accionariat de la companyia.

Marià Galí, president de Mina des de l’any 2000, conclou una etapa de quatre generacions al capdavant de la societat, que junt amb altres persones i institucions van gestionar en el seu moment el servei d’aigua en les diferents etapes de creixement de Terrassa i el seu entorn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa