MónTerrassa
Aedas Homes inverteix 50 milions en habitatges de nova construcció a Terrassa
  • CA

La promotora immobiliària Aedas Homes farà una inversió inicial de prop de 50 milions d’euros en tres projectes d’obra nova a Terrassa. Els projectes combinaran espais interns i àrees comunes que busquen millorar la qualitat de vida, amb qualificació energètica A, acolliran més de 200 domicilis, i calculen que donaran feina a 500 persones de forma indirecta. Les tres promocions estaran situades al nord i al sud-est de la ciutat, i portaran per nom Sirani, Vernet i Herolt.

Des de Aedas Homes afirmen que han arribat a Terrassa per expandir-se, així com millorar i complementar el mercat residencial, ja que volen ser un promotor més i la seva meta és donar al mercat un producte de qualitat, modern i sostenible. Expliquen que han escollit Terrassa com el lloc de residència ideal “per aquelles persones que desitgin viure en un entorn més amable i menys concorregut que el que ofereix Barcelona”, alhora que t’ofereix la possibilitat d’accedir fàcilment a la Ciutat Condal. “Els principals atractius de Terrassa es troben en la seva diversa i abundant oferta cultural, el caràcter modernista dels edificis industrials i els impressionants espais naturals que adornen la perifèria de la ciutat com el seu centre urbà”, afegeixen.

La promoció Sirani estarà situada al nord de la ciutat, a l’Avinguda Bèjar, entre el carrer Berga i l’Avinguda del Parlament. Herolt també es trobarà al nord de Terrassa, al carrer de Tarragona, entre la Plaça de la Constitució i el carrer de Roig i Ventura, i per altra banda, Vernet estarà situada al sud-est, al carrer d’Antoni Torrella, entre l’Avinguda Àngel Sallent i el carrer de Núria. La promotora immobiliària afirma que vol dur a terme una labor de regeneració urbana en alguns solars abandonats actualment, com Herolt o Vernet, on més de la meitat del solar estarà destinat a un ús públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa