MónTerrassa
L’activitat comercial al carrer Sant Pere revifa amb noves botigues
  • CA

El 2021 ha estat un any ple de novetats al carrer Sant Pere, sobretot per la quantitat de noves botigues i comerços que han obert i que han fet revifar l’activitat comercial d’aquesta zona. L’any va començar amb molts locals buits, però mica en mica diferents comerços han pujat la persiana en alguns dels establiments que havien tancat, apostant per tornar a omplir de vida un dels carrers més comercials de la ciutat. Malgrat encara queden molts locals tancats -sobretot al tram nord-, el carrer ha aconseguit una nova imatge que atrau molt més al consumidor.

Una botiga d’animals, un centre de bellesa, un negoci de menjar per emportar, i el més recent, una botiga de maletes i bosses de viatges, són alguns dels comerços que s’han adherit a les botigues de sabates, de roba, accessoris i complements que conformen el carrer Sant Pere. Tal i com afirmava el Regidor d’Economia Social, Innovació, Universitats, Turisme, Projectes Audiovisuals a l’Ajuntament de Terrassa Pep Forn a les seves xarxes socials el més de març, en menys d’una setmana van obrir tres botigues al carrer, una senyal de recuperació.

Aquestes tres botigues no han estat les úniques en obrir. “És un carrer que quedava una mica trist i buit, esperem que Maleting li doni vida”, afirma Raquel Guirao, treballadora a la nova botiga de maletes i bosses de viatge que ha obert aquest mes de desembre al local que ocupava l’empresa de telefonia Orange i que feia dos anys que estava tancat. També han apostat per aquest carrer El Racó dels Canelons, un negoci de menjar per emportar especialitzat en canelons, però on també es poden adquirir una gran quantitat de productes gourmet, i de moment estan molt satisfets amb la ubicació. “Vam obrir fa sis mesos i sempre hem tingut molt moviment, encara més per aquestes dates de Nadal, que hem rebut molts encàrrecs”, explica la treballadora Gabriela Batista

Mentre que el tram sud i central del carrer s’han omplert de nous comerços, el tram nord encara hi queden alguns locals buits -curiosament, és el tram més allunyat del centre de la ciutat-. El passat 2019, el centre de depilació Depiline que s’ubicava en aquell espai va decidir tancar i traslladar-se en un punt més cèntric, al carrer Gavatxons. Des de llavors, aquell local ha quedat buit i encara no ha aconseguit una nova vida, un fet que podria ajudar molt més a la reactivació comercial d’aquell tram. Malgrat tot, el carrer ha viscut una transformació amb l’obertura d’aquestes noves botigues i s’espera que es converteixi en tendència. Sens dubte, han tingut un gran paper -sinó el principal- en la recuperació del carrer. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa