MónTerrassa
Action obre una nova botiga a l’avinguda de Jaume I de Terrassa

La cadena de descompte de productes no alimentaris Action obre una nova botiga a Terrassa. L’establiment estarà situat a l‘avinguda de Jaume I, 5-7, a tocar de la plaça de la Dona i obrirà la seves portes el públic aquest dissabte 21 de gener. L’espai compta amb una superfície de 1.000 m2 i un ampli aparcament pels seus clients. Amb l’obertura d’aquesta botiga, la sisena a Catalunya, generarà un total de 29 llocs de treball.

La botiga, “espaiosa, lluminosa i de fàcil accés”, oferirà productes en 14 categories diferents que inclouen joguines, productes per a la llar, jardineria, bricolatge i manualitats, entre d’altres, amb 150 productes nous a les prestatgeries cada setmana. “Hi ha 1.500 productes disponibles per menys d’1 euro i el preu mitjà de venda de tota la gamma és inferior a 2 euros”, expliquen.

Els clients podran fer les compres en horari ininterromput de 9 del matí a 9 de la nit de dilluns a dissabte, ampliant l’horari fins a les 22:00 en horari estival.

Action obre una nova botiga a Terrassa | Action

La sisena botiga a Catalunya d’Action

La nova botiga de Terrassa és la primera que l’empresa obre el 2023 i el sisè establiment a Catalunya. Les altres sis es troben a Girona, Sabadell, Figueres, L’Hospitalet de Llobregat i Tarragona.

“El 2023, esperem quadruplicar la nostra mida a l’Estat espanyol i superar els 620 empleats”, assenyala Bart Raeymaekers, Director Regional d’Action i responsable de les operacions a l’Estat. “Cada setmana més clients gaudeixen dels nostres baixos preus i del nostre sorprenent assortiment”.

Action ofereix 6.000 productes a més de 2.100 botigues

Action és l’empresa de descomptes no alimentaris “de més ràpid creixement a Europa i ofereix una varietat de productes que canvia contínuament, amb aproximadament 6000 productes a més de 2.100 botigues per a més de 12 milions de clients cada setmana”, exposen. En totes les seves botigues a Europa, Action ocupa més de 65.000 persones, de les quals 29 son a la botiga de Terrassa -per saber més sobre l’oferta de feina clica aquí-.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa