MónTerrassa
Acomiadament col·lectiu de 126 treballadors de l’empresa Roler
  • CA

L’empresa elaboradora i comercialitzadora de carn picada envasada Roler, amb seu i fàbrica a Terrassa, ha acomiadat a 126 treballadors dels 162 que hi ha a la plantilla del grup Costa Food. Segons ha confirmat una treballadora del grup a Món Terrassa, l’empresa ho ha fet presentant un ERO (Expedient de Regulació d’Ocupació) als seus treballadors i es quedarà un retén fins al tancament definitiu. Els treballadors creuen que “l’acomiadament és totalment improcedent“.

Apart de la seu a Terrassa ubicada al polígon industrial Els Bellots -al carrer de l’Aire, 9-, Roler també compta amb una altre planta a Peraleda de la Mata, a Càceres. Els treballadors apunten que “han descapitalitzat la nostra seu a la ciutat per capitalitzar i augmentar la producció a la seu que hi ha a Extremadura“.

Actualment es troben es fase de negociació, que té com a data límit el dia 12 de maig de 2022. Tot i així, exposen que “fa tota la pinta que no arribarem a un acord”, i en aquest cas, tenen previstes diferents mobilitzacions i protestes.

El grup empresarial Costa va adquirir Roler el passat mes d’abril de 2021. Jorge Costa, CEO del grup, va explicar llavors a la seva pàgina web que “la integració de Roler augmenta la nostra oferta actual de productes amb un ampli assortit en la gamma de l’elaborat fresc. Suposa un pas important que ens impulsa a continuar creixent, ja que es tracta d’una de les empreses més punteres i innovadores del nostre sector. Aquest moviment ens permet reforçar la nostra aposta per estar més a prop del consumidor final”.

Amb les dues plantes a Terrassa i Càceres, sumava 500 treballadors i “factura actualment 85 milions d’euros“, informa Costa. A més de carn, “Roler està està especialitzat en la elaboració de productes de gran qualitat, preparats per consumir, en la seva línia de ‘Directe al plat'”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa