MónTerrassa
Accionistes de Mina volen que Vega reflexioni sobre la gestió de l’aigua
  • CA

L’Associació d’Accionistes de Mina Pública d’Aigües de Terrassa ha fet arribar una carta a l’alcalde Alfredo Vega on mostra la seva posició davant el canvi de gestió del servei de l’aigua i demana que la resolució d’aquesta qüestió no tingui més conseqüències negatives pel seu col·lectiu.

“En nom de l’Associació d’Accionistes de Mina Pública d’Aigües de Terrassa i dels seus més de 100 socis ens dirigim a vostè per expressar-li obertament la nostra posició davant la decisió de l’Ajuntament que presideix sobre el canvi de model de gestió del servei de l’aigua a Terrassa.

No ens pertoca a la nostra Associació valorar la decisió de la Corporació Municipal en l’ordre polític però sí, en canvi, ens correspon defensar el valor de les nostres accions i els drets dels accionistes que representem. I en aquest sentit volem manifestar-li que l’Ajuntament de la Ciutat no hauria de conculcar els interessos d’aquelles persones físiques i jurídiques que hem col·laborat a endegar o reforçar l’articulació del que fins avui és el servei d’aigües de Terrassa, com una referència d’excel·lència i èxit de gestió reconegut per tot el sector del propi país. Havent contribuït també, amb els seus estalvis i inclús adquirint algunes d’elles, ara fa molt pocs anys, les accions de la companyia de les que n’era titular el propi Ajuntament, sempre amb la fi de mantenir i optimitzar l’estructura financera de l’empresa local prestadora del servei.

En aquest sentit li volem sol·licitar que tingui a bé considerar aquestes qüestions i fer el possible perquè la resolució final de la qüestió principal no tingui més conseqüències negatives per al nostre col·lectiu, més enllà de les que ja està tenint, i en conseqüència arbitri les fórmules que facin falta perquè determinades decisions de caràcter econòmic i financer puguin ser, si més no, neutrals per a nosaltres.

Tanmateix, aquesta possible solució de part de les diferències de criteri que hi ha plantejades, podria esdevenir en una menor conflictivitat judicial que sempre pot arribar a ser perjudicial per a qualsevol de les dues parts, tot i que, degut a la nostra responsabilitat, continuarem defensant de forma rigorosa els interessos dels nostres socis i per extensió els dels molts de la resta dels 500 accionistes que conformen la societat.

Amb la certesa de que entendrà com a raonables els nostres arguments i suggeriments el saludem molt atentament”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa