MónTerrassa
Un 40% dels inscrits al 30 Plus de Cecot Formació obté un contracte indefinit
  • CA

Cecot Formació ha impulsat durant aquest 2019, la tercera edició del Programa 30 Plus, un programa promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya destinat a la inserció laboral de persones desocupades d’entre 30 i 45 anys. Els bons resultats obtinguts en anteriors edicions han avalat la tasca realitzada en aquesta tercera edició. L’equip de Cecot Formació va seleccionar un total de 15 persones que durant aquest any han rebut assessorament, orientació i una formació a mida relacionada amb el lloc de treball a ocupar, obtenint d’aquesta manera un contracte laboral d’entre 6 i 9 mesos de durada.

En aquesta nova edició s’ha afavorit la inserció dels 15 participants, i una vegada aquestes persones han finalitzat el contracte subscrit dins el marc del programa, el 40% l’han renovat de manera indefinida. Tanmateix, com que el programa encara no ha finalitzat, aquestes dades podrien augmentar ja que un 33% dels participants encara segueixen treballant amb un contracte laboral subscrit al programa. De fet, aquest programa té una durada total d’un any i mig i la data prevista de finalització és el 30 d’abril de 2020.

El col·lectiu de les persones de més de 30 anys és el que més s’ha vist afectat per la manca de llocs de treball fruit de la crisi d’aquests darrers anys i de fet, un percentatge força elevat d’aquestes persones encara es troba avui dia en situació d’atur. Cal tenir present que l’atur de llarga durada és un dels factors que dificulta més la inserció laboral de les persones que no tenen feina. A Catalunya a l’octubre de 2019 es va registrar un atur de més de 387.267 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa