MónTerrassa
Terrassa diu adéu al virtuós pianista Miquel Farré
  • CA

Aquest cap de setmana ha mort Miquel Farré Mallofré, a l’edat de 85 anys. Nascut a Terrassa, era un dels pianistes catalans més destacats de la seva generació i un nom de prestigi dins del panorama concertístic actual. També havia destacat com a jugador d’escacs, arribant a ostentà el títol de Mestre Internacional. Membre del Club d’Escacs Terrassa, va aconseguir el tercer lloc al Mundial Juvenil de 1955.

Format al Conservatori de Música de Barcelona, del qual n’era catedràtic de piano, va guanyar de jove el primer premi del Concurs Internacional Maria Canals de Barcelona i també va ser distingit pel conservatori amb el premi extraordinari, el premi d’honor de virtuosisme i el premi Ònia Farga. Guanyador del Premi Nacional de Música el 1986 pels seus enregistraments de l’obra de J. Brahms i E. Granados. L’any 2017 va rebre el guardó de Músic de l’Any de Terrassa per la seva obra Frederic Mompou.

Vetlla: sala 6, des del 30/05 a les 19 h

Cerimònia: Temple Cementiri, 31/05 a les 15 h

Miquel Farré, amb el guardó a les mans, acompanyat d'amics i família | Enfoc Musical
Miquel Farré, amb el guardó a les mans, acompanyat d’amics i família en el Guardó de Músic de l’Any 2017 | Enfoc Musical

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa