MónTerrassa
Dol a la comunitat educativa de Terrassa per la mort d’Anna Berenguer

La comunitat educativa de Terrassa està de dol després que s’hagi donat a conèixer la mort d’Anna Berenguer Gil, a l’edat de 48 anys. Terrassenca, va fer l’educació elemental a l’Institut Nicolau Copernic, per després, ampliar els estudis fent la carrera d’Educació Física a l’INEFC. Des d’aleshores que va exercir de professora. En la seva darrera etapa laboral, va formar part de l’equip de professorat de l’Institut Egara.

Justament ha estat des d’aquest centre qui ha fet pública la mala notícia. Ho han fet amb un comunicat publicat al web oficial ple d’emoció i tristesa per la pèrdua d’una persona que va ser molt estimada no només per als seus companys sinó també per als seus alumnes, els quals no han dubtat a escriure en el mur de la publicació escolar dedicant-li unes paraules d’agraïment i comiat.

La vetlla tindrà lloc aquest dissabte dia 26 de gener al Tanatori municipal de Terrassa, a la carretera de Montcada, a partir de les deu del matí, a la sala 6. Mentre que el darrer comiat està fixat per aquest diumenge a les 12 hores amb una cerimònia a la mateixa Funerària Municipal.

Missatge de comiat a Anna Berenguer

Amb molta tristesa us hem de comunicar la mort d’una antiga docent d’educació física de l’Ègara, l’Anna Berenguer. Per alguns companya i amiga. Ha lluitat força, però ara ja descansa. Qui l’hagi coneguda, entendrà aquest sentiment. Era una docent amb majúscules. Un 10 com a tutora i molt bona companya.

Ens queden tants records bonics d’ella i tantes estones organitzant activitats esportives en el centre. Divertida, optimista, positiva, amb iniciativa, “canyera”… es feia estimar. Per als companys que fa anys que estan o han estat a l’institut una de les del grup de LA MANO NEGRA, el grup de professors que durant uns quants anys dinamitzava les festes i tants bons moments ens van fer passar. Sempre amb ganes de riure i de passar-ho bé.

Només tenim coses bones a dir i ens sap molt greu.

Anna, et portarem al cor amb nosaltres.

Mentre tinguem el record, l’adeu no serà per sempre. I a tu Anna no t’oblidarem i et recordarem durant molt de temps.

Una imatge divertida d’Anna Berenguer | Institut Egara

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Olga a gener 27, 2024 | 20:32
    Olga gener 27, 2024 | 20:32
    D.E.P.🙏🏼✨

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa