MónTerrassa
Els visitants posen un notable a la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

Les persones enquestades valoren la seva visita a la dissetena edició de la Fira Modernista de Terrassa amb una nota global de 8,42 sobre 10, mantenint així una valoració de notable alt que ja es va registrar l’any passat (8,40) i continuant amb l’alt nivell de satisfacció que mantenen els i les visitants de la seva experiència a la Fira. Així ho assenyala l’enquesta realitzada per l’Ajuntament a través de l’Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa (OESST), en base a les entrevistes realitzades a 561 persones durant la celebració d’aquesta edició de la Fira.

El treball també aporta dades sobre la procedència dels visitants. Seguint la tendència d’anteriors edicions, s’incrementa el nombre de visitants a la Fira procedents de fora de Terrassa fins al 26,5%. Una xifra que representa un increment del 2,4% respecte a l’any passat i que segons el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Turisme en funcions, Amadeu Aguado, “indica el nivell d’interès que la Fira Modernista de Terrassa desperta any rere any no només entre els terrassencs i les terrassenques sinó també entre les persones que cada any visiten la Fira provinents d’altres localitats. Una Fira Modernista que s’ha consolidat com un dels elements més rellevants de projecció de la ciutat, donant a conèixer Terrassa, el seu patrimoni i la seva cultura arreu”.

Destaca especialment que fins a un 20,9% de les persones enquestades visitaven la Fira Modernista de Terrassa per primer cop, una xifra que s’ha incrementat en més de 4 punts respecte a l’any passat (un 16,5% el 2018) mentre que un 79,1% per cent ja ho havien fet en anteriors edicions. L’enquesta també apunta que la despesa mitjana dels visitants, que enguany ha estat de 36,4 euros per visitant, s’ha reduït respecte dels 40 euros del 2018. La major part d’aquesta despesa s’ha fet en restauració, seguida de les compres a les parades del Mercat Modernista i en establiments comercials de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa