MónTerrassa
VÍDEOS | Le Nais roda a Terrassa els 7 videoclips del seu àlbum de debut
  • CA

La jove artista Le Nais ha rodat a Terrassa tots set videoclips del seu àlbum de debut. “Am I” ha sortit a la llum aquest mes de novembre i ho ha fet acompanyat de set cançons que són i surten d’un procés d’introspecció marcat per l’aprenentatge, empoderament i alliberament, segons explica la mateixa cantautora.

El lloc escollit per ambientar els temes ha estat el Parc Audiovisual de Catalunya, a la nostra ciutat, i es poden veure tant els platós com l’exterior, amb el mític Hospital del Tòrax. Han estat dirigits per Cristina Tomás i tots ells mantenen una mateixa estètica, tal com es pot comprovar en el seu canal de Youtube.

Una carrera amb projecció

Le Nais presenta un disc amb un rerefons “espiritual” on intenta respondre a “preguntes existencials i a l’acceptació d’un mateix”. L’àlbum obre amb “We Carry Pleasure, We Carry Pain” i clou amb “We are free”, tota una declaració d’intencions i que ens marca el viatge que viurem al llarg de les set cançons. També hi trobem temes que han estat ja publicats com “Fight”, “Hello Vampire” i “Like you”, i d’altres de nous com el que posa nom al disc, “Am I”, o “Haunted Body”. Coproduït per Khottom Palm i Nil Ciuró, ha estat masteritzat per Yves Roussel, i els primers a escoltar-los van ser els assistents al concert del passat dia 5 de novembre a la sala Laut, de Barcelona.

Darrere de Le Nais s’amaga Naida, una model, poeta i dissenyadora de joies. Va néixer a Balaguer però resideix a Barcelona. El contrast entre la seva música -de veu esgarrapada i nostàlgica- contrasta amb com es defineix ella com a persona: alegre, lluminosa i plena de força. El 2020 va publicar el seu primer EP que portava el títol de “When I Can’t Speak But I Can Sing” i amb el que ja es va obrir forat a l’escena indie. Ha format part de la primera ronda de Roster Movistar, un projecte que realça als artistes amb més projecció amb el suport d’una promotora internacional, i va ser confirmada pel Primavera Sound fins i tot abans del llançament del seu EP debut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa