MónTerrassa
VÍDEO | Sense Sal participa en el disc dels 30 anys de La Marató
  • CA

El grup de Terrassa Sense Sal participa en el disc per celebrar els 30 anys de La Marató de TV3. Els terrassencs presenten la seva particular versió de la cançó Color esperanza, de Diego Torres. “Quin regal participar a la Marató d’aquest any dedicada a la salut mental. 30 cançons per celebrar 30 anys de bona feina i molta música! Ens podreu sentir cantant ‘Color d’esperança!'”, han manifestat a través de les xarxes socials. Per ara encara no han transcendit més informació sobre la resta de grups o cançons que es podran gaudir amb el tradicional àlbum solidari.

Aquest 2021, La Marató tindrà lloc el pròxim 19 de desembre i estarà dedicada a la salut mental. Des de la Televisió de Catalunya asseguren que serà un programa “més coral que mai” tant per la posada en escena com pels noms protagonistes i col·laboradors que aniran passant al llarg del dia pels diferents escenaris. I es comptarà amb la presència de les cares més emblemàtiques de la cadena (algunes actuals i algunes de ja fa uns anys), es faran connexions des de les diferents seus escampades pel territori. A més, de bon matí, a Catalunya Ràdio es farà una edició especial del programa “El suplement”, amb Roger Escapa, que farà una posada en marxa de cinc hores introduint La Marató i fent ja divulgació i sensibilització de les malalties i trastorns mentals.

Sense Sal no és l’únic grup que tindrà participació en aquesta Marató 2021. I és que el músic Lildami ha estat encarregat de crear un tema musical per a un vídeo divulgatiu, amb els actors Biel Duran i Mireia Oriol, elaborat expressament per una campanya orientada a conscienciar els nens i joves de la necessitat de parlar obertament de salut mental, de detectar símptomes i de saber demanar ajuda a temps. Aquest vídeo es projectarà en més de 5.000 sessions divulgatives a centres de secundària, batxillerat i cicles formatius, a més d’altres entitats socials, educatives i culturals. La dramatització està acompanyada de les reflexions de la psiquiatra Montserrat Dolz i la psicòloga clínica Àurea Moreno.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa