MónTerrassa
VÍDEO | L’anunci promocional dels XIII Premis Gaudí, rodat a Terrassa
  • CA

Aquest dijous s’estrena a TV3, als cinemes de Catalunya, a les pantalles de TMB i FGC i a les xarxes socials de l’Acadèmia del Cinema Català l’anunci promocional dels XIII Premis Gaudí, protagonitzat pels actors Francesc Orella i Elisabet Casanovas, professor i alumna a Merlí. Tots dos, en el paper dels seus personatges en aquesta sèrie catalana que ha girat el món, es troben casualment a la cua d’una taquilla l’any 2022, amb la sala plena i ganes de celebrar el cinema compartit i en pantalla gran. L’anunci promocional ha estat rodat al Teatre Principal de Terrassa.

Rodatge de l'anunci dels Premis Gaudí
Rodatge de l’anunci dels Premis Gaudí | Acadèmia del Cinema Català – Martí Pujol

!--akiadsense-->

Francesc Orella opta enguany al Gaudí a Millor actor secundari per la seva interpretació a “La vampira” de Barcelona i roda actualment el segon llargmetratge de l’actor i director Pau Durà, “Toscana”. Elisabet Casanovas (Drama) ha finalitzat recentment el rodatge de “Chavalas”, òpera prima de Carol Rodríguez Colás, i “Fuimos canciones”, pel·lícula per Netflix que adapta les novel·les d’Elísabet Benavent.

L’espot d’aquesta tretzena edició dels guardons de l’Acadèmia, una idea de Folch Studio dirigida per Hug Cirici i amb guió d’Oriol Pérez, presenta un nou capítol de la sèrie GAUDIR, inaugurada amb l’espot de l’edició anterior, que reivindica la capacitat del cinema per unir generacions. L’any passat eren Eduard Farel·lo i Bad Gyal, pare i filla, els que trencaven distàncies a través de l’audiovisual. Enguany són Francesc Orella i Elisabet Casanovas, professor i alumna en la ficció, els que es retroben. I ho fan en una sala de cinema, l’espai al qual l’Acadèmia dedica l’edició d’enguany dels Gaudí, després d’un any duríssim pel sector de l’exhibició cinematogràfica, un dels més castigats per la crisi actual. Gràcies a la tasca de postproducció d’Antaviana Films, l’Acadèmia omple de nou una sala de cinema postpandèmia i reivindica la necessitat de recuperar l’experiència col·lectiva de veure cinema en pantalla gran.

Rodatge de l'anunci promocional dels XIII Premis Gaudí
Rodatge de l’anunci promocional dels XIII Premis Gaudí | Acadèmia del Cinema Català – Martí Pujol

!--akiadsense-->

Rodatge de l'anunci promocional dels XIII Premis Gaudí
Rodatge de l’anunci promocional dels XIII Premis Gaudí | Acadèmia del Cinema Català – Martí Pujol

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa