MónTerrassa
VÍDEO | Ivan Jiménez estrena versió i videoclip de “Lay me down”
  • CA

El Dj i artista de Terrassa Ivan Jiménez ha estrenat nova versió i videoclip de la seva cançó “Lay me down”. Es tracta d’una peça que va compondre influenciat per la pandèmia de la Covid-19 i que va donar a conèixer el novembre de l’any passat. Escrita i produïda íntegrament per a l’artista terrassenc, ara -dos anys després que la crisi sanitària ens impactés de ple en el dia a dia de tothom- ens presenta una nova versió, aquest cop a base de rap en espanyol. Per fer-ho ha tornat a comptar -com ho va fer en l’original- amb la col·laboració del vocalista anglès Ethan Cronin, un cantant que agrada especialment a Jiménez pel seu to de veu estripat i més dramàtic.

Així sona la nova versió rap, acompanyat del videoclip i de la lletra:

Tal com ens explicava el seu creador en el moment d’estrena, la peça descriu “una muntanya russa de sentiments oposats que tots hem viscut durant la pandèmia i el confinament”, sentiments com l’angoixa o la desesperació, però també emocions positives com l’esperança o l’empoderament. “Volia deixar un sabor de boca final de positivisme cap al futur”, descriu Ivan Jiménez a Món Terrassa. “Lay me down” presenta influències de grans artistes que admira aquest dj terrassenc com poden ser David Guetta, Martin Garrix, Calvin Harris o Don Diablo, entre d’altres.

Ivan Jimenez compta amb més de 25 anys d’experiència com a músic, discjòquei i productor musical. Acumula més de 400 actuacions com DJ en clubs com Bikini, Chic Sant Cugat, Bora Bora però també en esdeveniment internacionals com el Mobile World Congress o Cosmobelleza. I ha publicat diverses cançons pròpies al mercat discogràfic com “They are gone” (2020), Perfect (Tropical House Remix 2020) o Gipsy Queen (2019). També té experiència als mitjans de comunicació, ja que va treballar com a tècnic de so i productor de continguts a Onda Cero radio i en programes de televisió de la productora d’Alfons Arús per a Barcelona 8TV i Televisión Espanyola (TVE).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa