Núria Graham
Núria Graham | Núria Graham

!--akiadsense-->

Aquest diumenge 20 de maig doble sessió amb Núria Graham. A les dotze del migdia, xerrada-vermut al Pati de Vesc, i a les vuit del vespre, concert a la Nova Jazz Cava.

Unes hores abans del concert, l’artista vigatana oferirà una audició d’algunes de les cançons fetes per dones que més l’han influït. En un entorn idíl·lic i amb l’opció de prendre un vermut a càrrec de “Porta Platets by l’Alegria del Teatre” es podrà escoltar i comentar amb Graham algunes de les cançons fetes per dones que més l’inspiren. L’audició serà comentada per la pròpia cantant, en un ambient distès i proper. L’acte és gratuït i l’aforament és limitat.

I al vespre, concert amb una de les perles més brillants de la cantera de Vic. Núria Graham va començar a cridar l’atenció amb la maqueta First Tracks (Halley Records, 2013), i després amb el disc Bird Eyes (El Segell, 2015), un esplèndid debut de folk i rock que la va portar a girar per Portugal, Holanda i Anglaterra i a compartir escenaris amb St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra. Un any més tard, la cantant i compositora catalana va reaparèixer amb In The Cave (El Segell, 2016), un EP que apostava per un so més contundent i directe per apropar-se a noms com PJ Harvey. Enguany estrenarà Does It Ring a Bell? (El Segell, 2017) el seu treball més personal, amb què tornarà a escena l’essència de Graham de sempre. En directe l’acompanyen Jordi Casadesús, Aleix Bou i Artur.

Nou comentari

Comparteix