Pancartes als balcons del bloc ocupat a l’avinguda Abat Marcet | Colectivo Sin Vivienda

!--akiadsense-->

La CUP ha emès aquest dijous un comunicat de suport a les 12 famílies del Colectivo Sin Vivienda, que actualment ocupen un bloc a l’Avinguda Abat Marcet de Terrassa. La formació denuncia que aquestes famílies “estan patint l’assetjament immobiliari, havent rebut amenaces tals com això només se soluciona amb diners o a hòsties. Tal i com es mostra en un vídeo difós a les xarxes socials per la plataforma egarenca, un home que s’identifica amb el nom d’Alberto Pérez, manifesta ser un agent directe del Sareb i ofereix 2.000 euros perquè abandonin les llars.

La CUP condemna “fermament l’actitud de l’individu Alberto Pérez”, el qual ha estat denunciat per les pròpies veïnes davant la Policia Local. Pérez, que ha arribat a oferir fins a 2.000 euros a les famílies perquè abandonin el seu habitatge, treballa segons la seva targeta identificativa com a gestor d’actius bancaris a l’empresa Taurus Ibèrica.

Membres de la CUP, entre les quals la regidora Maria Sirvent, afirmen que han mantingut el contacte “en tot moment” amb els veïns afectats i han demanat informació a l’Ajuntament de Terrassa. De fet, la CUP ha tingut coneixement que la regidora d’Habitatge i Mediació Comunitària, Lluïsa Melgares, ha ofert assessorament a les famílies.

Comentaris

  Pobre gent! Gener 26, 2017 | 12:34
  I segur que els diumenges no els hi porten un tortellet... Manifestació ja!
  oCUPem! Gener 26, 2017 | 12:59
  I no les hi reconeixen el dret a apropiar-se d'un bloc de pisos? A on hem arribat! Encara hi haurà algun fastigós neoliberal capitalista i patriarcal capaç de dir que aquests pisos pertanyen a qui hagi pagat milions per construir-los o comprar-los.
  De teves a meves ... Gener 26, 2017 | 16:52
  Jo sé d'un pis d'un cupaire en el que no hi viu ningú, en tenim tot el dret els pobres?

Nou comentari