MónTerrassa
Vapor Ventalló de Terrassa acull la 3a Terregada de jocs
  • CA

Aquest dissabte 20 de maig hi ha la 3a Terregada de jocs a la plaça del Vapor Ventalló de Terrassa. La Terregada és una activitat que s’emmarca en la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística. Amb la col·laboració del Centre Excursionista de Terrassa, la botiga Landròmina i l’Associació Stas Tarat. L’horari serà de 12 a 20 hores i l’accés serà gratuït.

Es tracta d’un espai a l’aire lliure ideat per jugar de mil maneres. Un lloc per descobrir jocs de tots tipus i per aprendre a jugar. Hi haurà taules amb jocs perquè hi pugui jugar des del públic familiar als jugadors més avesats que vulguin conèixer les darreres novetats. La jornada compta amb l’ajut d’Abacus, Òmnium Cultural Terrassa, Plataforma per la Llengua, l’Escola de maquillatge Vilamanyà… I, si voleu, podreu fer un mos perquè hi haurà tastets de botifarra terregada servits gràcies al Gremi i a l’Escola d’Hostaleria de Terrassa.

Els autors i les editorials també tindran un espai per presentar-nos els seus prototips i les novetat: 2Tomatoes, Pak Gallego Arredondo, Singulargames, Plld, Guspira, Coopula, Catalangames, Devir… així com també presentacions i partides de Scrabble, Catan, Carcassone, X-win, Munchking, etc. Hi haurà un taller dinamitzat per l’experta Nes Planas que ensenyarà a crear una joguina. I hi haurà la col·laboració d’en Miqui Giménez que completarà els diferents tipus de jocs de taula amb jocs populars i tradicionals que es distribuiran pels diferents espais de la plaça (bitlles, bèlit, xanques, morra, baldufes…).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa