La dissenyadora Txell Miras

La dissenyadora Txell Miras | A. Sanchez Aragon / ACN

080 Barcelona Fashion —certamen de moda que impulsa la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)—, presenta els dissenyadors i marques que desfilaran a la propera edició de la passarel·la, que tindrà lloc del 14 al 17 de setembre. En la propera edició, la 26a, 080 Barcelona Fashion –que ja en les darreres edicions s’ha orientat cap la sostenibilitat, les noves tecnologies i els nous formats d’exhibició- ha apostat per celebrar la propera edició en format digital, i així donar resposta a les actuals necessitats del sector derivades de la crisi sanitària i alhora avançar-se als escenaris de futur per a la moda.

Un total de 21 dissenyadors i marques de moda presentaran les seves propostes creatives en aquesta primera edició digital del 080 Barcelona Fashion, com a protagonistes d’una edició encara més enfocada, gràcies a la tecnologia, a un públic internacional i global. Entre aquest s’hi troba l’egarenca Txell Miras, una habitual al certamen.

Miras és una dissenyadora amb marca pròpia des de 2004. Ha treballat per a la línia femenina de Neil Barrett del 2003 al 2016. 2016: Premi a la Millor Col·lecció de 080 Barcelona Fashion. 2010: On/Off de la London Fashion Week. 2009: nominada a la London International Creative Competition. 2007: finalista dels Mango Fashion Awards “El Botó” i finalista de Gen Art New York Fashion Awards. Inclosa al llibre European Young Fashion Designers (Ed. Daab). 2006: Premi “Barcelona és moda” al Millor Professional del Sector. 2005: Premi Lancôme com a Millor Dissenyador Jove de l’any de la Passarel·la Gaudí. Llicenciada en Belles Arts a la UB.

Nou comentari