MónTerrassa
Txell Miras presenta “(A)simfonia” a la 080 Barcelona Fashion
  • CA

La dissenyadora de Terrassa Txell Miras ha estat una de les protagonistes de la jornada inaugural de la 080 Barcelona Fashion – Third Digital Edition. La terrassenca ha presentat la col·lecció (A)simfonia, amb la qual s’hi han pogut veure les seves composicions espacials i cromàtiques, amb colors negre, gris, blau marí, fúcsia fort i blau elèctric. La nova col·lecció deixa veure siluetes carregades, amb capes superposades però que també tenen l’objectiu de buidar, creant instants imprevistos que permeten desequilibrar l’harmonia i crear la a-simfonia. El Fashion Film que presenta (A)simfonia està ple de creativitat i imaginació, i presenta la col·lecció a través d’un discurs on tot es connecta i reneix.

Txell Miras és una de les dissenyadores que mai falla a la 080 Barcelona Fashion, que enguany arriba a la 28a edició i que ha tornat a apostar pel format 100% digital. En la jornada inaugural també es van poder veure les propostes de les firmes Paloma Wool, Eñaut, Is Coming, Escorpion i Júlia G. Escribà. L’edició de 2021 ha tingut una presentació excepcional en l’Espai XC, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó.

L’acte inaugural va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, que ha destacat l’escenari escollit, “un lloc extraordinari on es fusionen moda, disseny i arquitectura, des d’on volem projectar el talent creatiu del nostre país a tot el món”. Torrent ha volgut posar el valor les 22 col·leccions dels dissenyadors i marques de moda “una mostra d’enginy i creativitat, que reflecteixen la riquesa i la diversitat de la indústria de la moda a Catalunya”, i que “són el resultat del talent que s’emmarca en un ecosistema productiu sòlid, sostingut per un llarg llegat que forma part del passat, el present i el futur del nostre país, com és el de la industria tèxtil, del cuir i la pell”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa