El Trencanous es podrà veure al Centre Cultural de Terrassa
El Trencanous es podrà veure al Centre Cultural de Terrassa | CCT

!--akiadsense-->

El Centre Cultural Terrassa oferirà 4 funcions del famós ballet El Trencanous els dies 30 i 31 de gener i una cinquena funció gratuita el divendres 29 exclusivament per al personal sanitari de l’Hospital de Terrassa per agrair la seva dedicació en la pandèmia de la Covid-19. El famós ballet amb partitura de Txaikovski serà posat en escena amb la coreografia de Rodolfo Castellanos sobre la base clàssica de Petipà, i seguirà el guió original introduint petits canvis en els balls de cada país.

Els ballarins convidats, Giada Rossi i Yanier Gomez Noda, solistes de la Compañía Nacional de Danza, finalment no podran assistir degut a la confirmació de diversos casos positius de coronavirus a l’equip artístic. Es comptarà amb la participació d’alumnes més petits d’escoles de dansa del territori i hi haurà l’actuació de Drosselmeyer, un autèntic mag que ens transportarà a un món de fantasia inoblidable. El Trencanous és la segona producció que el PAR en Dansa ofereix el públic després d’In-Connection, un espectacle que combinava coreografies clàssiques i contemporànies, estrenat el 18 d’octubre de 2020.

Les dades: El Trencanous

NOVES DATES

Dia i hora: Divendres 29 de gener 17’30h. Dissabte 30 de gener a les 12h i a les 18h i Diumenge 31 de gener a les 12h i a les 18h.

Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340

Preu: 12-15€

Més info: https://www.fundacioct.cat/programacio/el-trencanous-7/

Nou comentari