MónTerrassa
Torna Terrassa Secreta, ampliant dates i disciplines artístiques
  • CA
Terrassa Secreta | Marta Balaguer

!--akiadsense-->

Terrassa Secreta torna una segona temporada i amplia el nombre de sessions i la varietat de disciplines artístiques dels espectacles que s’hi podran veure, degut a la bona acollida que va tenir la temporada passada. La premissa, però, segueix sent la mateixa: una quinzena de persones de públic, una terrassa, pica-pica i l’actuació d’un artista sorpresa.

L’objectiu d’aquesta proposta artística ideada per la productora artística terrassenca L’Embarral, és aconseguir que el públic de la ciutat s’animi a descobrir nous espais i nous artistes. Qui decideixi apuntar-se a algunes de les sessions no sabrà on va, ja que el punt de trobada serà un lloc públic de la ciutat, ni què va a veure, només la disciplina de la que es tracta. Aquest any, a més a més, es podrà escollir entre més disciplines que en la primera temporada. A la música i el teatre, que repeteixen, s’hi han afegit la dansa i les arts plàstiques. També s’ha ampliat el nombre de sessions, de quatre a sis, degut a que en la primera temporada les entrades es van acabar molt ràpidament.

I és que el nombre de persones que podrà gaudir d’aquesta experiència és reduït, només 15 espectadors per cada espectacle. Amb això es busca crear un clima de complicitat entre artistes i públic on tothom se senti com a casa, pugui veure l’espectacle de ben a prop. Les actuacions tindran una durada d’entre mitja hora i quaranta-cinc minuts però després es podrà compartir una cervesa o una copa de vi amb l’artista que hagi actuat.

Per aquesta segona temporada s’han previst 6 sessions: 19 de maig (música), 9 de juny (arts plàstiques), 8 juliol (música), 22 de juliol (dansa), 16 de setembre (música), 21 d’octubre (teatre). Les inscripcions ja estan obertes i només cal enviar un correu a [email protected] dient a quina sessió es vol assistir. Es poden demanar un màxim de dues entrades i només es pot assistir a una sessió.

Aquest any es compta amb la col·laboració de la Casa de la Música de Terrassa i 246 Print. També hi col·laboren Cervesa La Mola i Casa Mariol amb les begudes i el Cafè-Teatre i El Cafè del Candela amb les tapes.

Terrassa Secreta és una producció de L’Embarral

L’Embarral és una productora artística nascuda a Terrassa l’any 2014.

L’Embarral és: Pau Gómez (actor i productor), Mariona Alberich (il·lustradora), Alba Valldaura (actriu) i Anna Brullet (periodista). Per aquest projecte es compta amb la col·laboració de Marta Balaguer (fotògrafa).

Com funciona?

Preu 15€ (actuació + snack)

Aforament 15 persones

Inscripcions a [email protected] (màxim dues persones)

Dates

19 de maig música

9 de juny arts plàstiques

8 de juliol música

22 de juliol dansa

16 de setembre música

21 d’octubre teatre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa